Staigi mirtis istiko mano baterija BP-511

Staigi mirtis istiko mano baterija BP-511

Žliumbia Tai va. ziuriu viena karta fotikas neisijungia, ir net tuscios baterijos simbolio nerodo. Apakęs. Blyn bandau kraut, po 3s rodo kad pilnai pakrauta. pamatuoju su testeriu, 0,00V. BaisuVienu zodziu neikertu . ir kas idomiausia laike tai gerai. ir aplamai tik apie 4men naudojama. pirkau Fototechnikoi, Soligor. Tipo Made in Germany parasyta. Nekaltas. Nu nesuprantu vienu zodziu. Ne Kaip manot , kas gali itakot tokia staigia mirti. ???

Sutrenkimas, užtrumpinimas, gamybos brokas, etc. Kaip suprantu dar garantinis?

Nekaltas man mobiliakui perkant baterija dave 3men. garantija. Tai tu tikrai tokia turi ir gal dar ilgesne, tai zygiuok pas juos.

buna. as taip pat viena neorginalia bp 511 nupirkes buvau. 3is menesius panaudojau ir uzhsibaige

mėnuo mėnesiui nelygu - dar ir nuo intensyvumo juk priklauso!.. Šiaip instrukcijose apie ~500-1000 krovimo ciklus kalbama, bet… visada gali būti ir išimčių… Nekaltas

Gal pakrovejas sugedo.

Nu ne . pakrovejas tai geras, originali juk pasikrauna. Nekaltas. trumpo padaryt irgi negalejau, laikau tinkamom salygom. del sutrenkimo nezinau, bent stipraus tikrai nebuvo. cekio neturiu, tad garantinis atpuola. Ir aplamai as klausiau, kaip del garantijos, kiek laiko, tai blyn irgi sako, mol priklauso nuo ciklu skaiciaus ( idomu, kaip atpazinti kiek ciklu buvo). Ant originalios pakuotes raso 2 metai. Nekaltas. Vienu zodziu ***** Pavargęs. na paskaiciuojam, turiu dvi baterijas, uztenka man ju tikrai ilgam.Naudoju isorine blykste. Primeciau jog viena kraunu ne dazniau kaip karta, max. du per menesi.Reiskia max. buvo 6-8 pakrovimui. Nustebęs. Iki tukstancio kaip ir toloka. Aplamai kokiu tempu reikia fotkint kad ir 500 krovimu padaryt per 4 men.Man gaunasi apie 400 foto padaryt. Cha cha Reiskia 500x400=200000. Apakęs Cha cha. Ar pavez tiek fotikas Cha cha.