Stai pagaliau mano Moto-Endurkes nuotraukike
Honda NX-250 4-valve max 150km/h 1988 Japan
nzn bet kazkodel man krosiniai nelabaj patinka, vaziuoti taj malonu po mishkus, bet atrodo taj neipatingai gerai. nieko asmenisko
Man tai jis grazhus man enduro shejp patinka, tik gaila kad jis nepraktishkas, nera kur ka susideti ir panasiai, bet malonumui - mmm… oj prisimenu kaip su minskeliu per mishko keliukus laxsciau, tai bl jis vos nesubyrejo, o veliau su enduro lekiau, 250cc tai visai kitas reikalas… mmm fun… pavydziu tau!
skiri krosa nuo enduro ? gal krosinio tikro nesi mates ?
o man tai atrodo nors nemaziau patinka street baikai bei brytvos, tik ne chioperiai…(nieko asmenisko)
skiriu bet nematau nieko blogo jei pavadinsiu enduro korosiniu motociklu, jei skirstytume motus i tris didelias grupes: ciopai, ziediniai, krosiniai. prie kuriu tu priskirtum enduro??? nemanau kad prie ciopu ar ziediniu. tad ash ir kalbejau apie krosiniu motu klase o ne apie jo mota. o grynai krosiniu atsiziurejes ir zinau kas taj yr gan neblogai.
su krosiniu yra . Su britva uzlauzi ir pjauni kiek eina… reiks nuo mentu begt ir i kaimo keliuka koki ishsukti… vyreli geriau nebandyk su britva… o su shitu geriau ysibegejas ir per koki upeliuka pershoksi
cia neblogaij kol dar ne keksootia ir ne taijp prisidazius
…
o man ji ce nelabai
Visai graziai cia atrodo…
niu man tai nelabai…ta shypsena tikrai neatrodo naturali… o kas del nekaltumo tai …
va cia tai grazi
cia ji dar vaikas,dar nekalta…
kokia meilute ji cia
Tajgi, kad atrodo
kaimo jadze
Juk sake, kad naturali tik atrodo…
NATURALI?!?!?!?!?! ka cia kliedit?naturali…pfff…
man irgi ce graziai atrodo
Naturali tai naturali,bet shypsena kazkokia netikra…Ar tik man cia taip atrodo…?