sportuojancių klubas

sportuojancių klubas

as sužavėta,kiek daug judančių,saunuoliai ir toliau taip laikykiteGerai

Pajudėt yra smagu. Netgi būtina Mirkt

o ash visai nesportuoju Cha cha ir ka dabar dayti? Cha cha

ninja_ rašė:

Xe, nu aš irgi Tavo organizmo apskųsti negaliu, bet tai nenorėk, kad rezultatai būtų iš karto Cha cha

nin rukiau 5metus, o rezultatu taip ir nesimate… kam man sportuot jei rezultatu nesimatys net po 5 metu ? Liežuvis

Liorka, greitai tik kates veisiasi Mirkt

o sex tai sportas…?Šypsena

as megstu pabegioti ir i sporto sle nulekti Gerai

labai puiki savitau buna ir siaip depresiakai nepuola ir vasara graziau atrodai Aš nekaltas

liorka kaip tu i karo akademija zadi stoti ir nesportuoji - tai ‘‘numirsi’’ jau po pirmu 5 km begio, o po triju dienu tik sex sportu galesi uzsiimineti, nes islovos islipt negales ir tai dar cia klausimas
Cha cha

na gal kartasi nusikeikiu Cha cha

Na geltonplauke zinai ryte atsikelus kokia 8 valanda tai man tikrai nesinori eiti begioti nes tada bunu dar negyvas tupo metu dar sapnuoju grazes paneles.
Bet va i pavakare tai sportas liusk ir pabegioji ir i stanga nueini jautiesi kaip gyvas ir prekine iosvaizda gera iur savijauta visai nieko.

Na ryte begioju tik kaip bunu prie juros.
Sekmes visiem sportuojantiem.

Ryte juk dar ne visai gyvas esi ir begioti nesinoriŠypsena
Geriaukaip sako FUBU po pietu.As tai tik vakare turiu noro daugiau pasimankstinti.Toks mano jau iprotis.Gal cia jis kai kam ir netinkaLiežuvis

Turiu pasiūlymą:visi lakstantys,neaišku kur ir dėl ko,vienykimės.Būtų visai linksma,vieni gintų kiti bėgtų.Ar bus norinčių?

sportas ryte kenkia sirdziai. geriausia sportuoti apie pietus, bet kadangi nera kada, taigi lieka vakaras. sportas yra geras dalykas. stangytes labai psichologine itampa nuimaŠypsena

tiesa,tau NINJA,reiketu poros,žinai butu linksmiau,pastebėjau sportišką vaikiną,tai būtų-DZUKELIZ.na kaip tau partneris?

bet gal reiketu padaryti taip pasiims koki pazystama tegul su masina is paskos vaziuoja jei jau pekeliuj labai kojytes sulinks tai susoksim i masinele ir nuvaziuosim i ta palanga o ten pailseje ka nors sugalvosim;

Boxas , Sexas , Kase…
daugiau soprto saku nera…
Šypsena

per savaitgali tiek prisportavau su kastuvu ir grebliu sode lysves darydamas, kad siandien visus sonus skauda. ir nesakyk, kad cia visi tik prie kompo sportuojaŠypsena

sportuot yra gerai, bet kazkaip vis neprisiruosiu Cha cha turbut nera reikalo… Kietas

Aš kai turėjau kūno kultūrą, pasportuodavau Nekaltas o dabar nelabai randu tam laiko kažkaip Tūsas Apsvaigęs

jo jo, ateikit i sporto sales pagaliau! db vien vyrai ir senos storos bobos Žliumbia