Split Second
kazkaip jau sitas zaidimas tyliai cia sedi ;] niekas ne snypst ;] Visai gera arkada kaip Just Couse 2 fun, taip sitas lenktynese grafika taip pat akiu nebado, o tie pastatu griuvimai tikrai kartais ispudingai atrodo ypac krentantis lektuvas paliko gera ispudi siaip kas kisa koja, tai trasu ivaivairove… vis panasios arba tos pacios vietos… beto muzika lieva ir neuzvedanti, kaip kad NFS… Na manau kazkur 8 is 10 ies ;] pagal idomuma tai lenkia kolkas pastaruosius NFS zaidimus ;]
Oho lenkia nfs, sutinku kad nfs paskutniu metu nebuvo super geras, na bet kazkaip abejoju ar isvis galima sita slamsta lyginti su nfs paskutinia dalim. Ir sakai muzonas lievas nfs, hm kazin ar as tik vienas su tuo nesutinku…
nu po demo pabandymo tai šitam iki burnout paradise dar laaabai toli. Ratais važinėji ir viskas, nusibodo po vienos trasos. Žaista prieš 10 metų.
Fažkoks panašus į FlatOut.
Del muzikos turejau omeny, kad NFS muzika SUPER, o cia jos beveik nera na man tiesa sakant smagiai zaidzias… toks atsipalaidavimui pats tas kai nusibosta rimti zaidimai… arba tiesiog norisi prisest 10min prie pc ir kokia trasa pralekt
kai man nusibosta rimti zhaidimai, atsipalaidavimui ishjungiu ps3
is tokio tipo graju Burnout turbut geriausias
o vat man Burnout nepatiko, o sis visai nieko… na ir nzn kodel
atvavziuos mano 24" monikas uz poros dienu, grysiu prie nfs, reiks keleta vaiku iskirst is trasos onlaine
na man ir 22" kazkaip gana… ir taip didesnis uz turima telika
nemazai ant x’o losiau, tai visai smagus, tik tiek, kad trasu yra 12 atskiru. Tai po kiek laiko jau atsibosta tas pacias vaziuot.
asmeniškai šlamštas paskutinis. Demo bandžiau, tai taip ir likau nesuprates, per per BBS