Spelling and grammar ant Word\'o ???

Spelling and grammar ant Word’o ???

Sveiki?Gal kas zinot kaip ant wordo padaryt ar kokia programa instalint kad taisytu vokisko teksto gramma and spelling.As seip turiu omeny ant office XP.Aciu is anksto.

Worde eini į Rašyba ir gramatika, paleidi teksto tikrinimą, nustatai vokiečių kalbą. Jei pas tave ji neįdiegta, Ofisas pasiūlys įdiegimą.
Ofiso instalas turi būti įdėtas kompe. Gal paprašys nurodyti kelią. Prasidės Vokiečio rašybos tikrinimo instaliacija. Po to - toks pat principas, kaip ir lietuviško špelingo.

Dekui kad albinas atkreipei demesy bet gaila as nusatatau vokieciu kalba paleidziu spelinga (F7) ir krc ismeta kad reikia kazkokiu keturiu failu ten: msgr3ge.dll , mssp3ge.dll , mssp232.dll ir dar kazkokio vieno bet as to vieno niekur neradau nete nors visa isnarsiau tai idedu as tuos tris pastaruosius failus kur cia minejau ten pat kur anglisko taisymo failas i ta dira ir krc nieko neranda ju arba nesupranta ir vel meta man ta pati kad nera tu failu o apie kazkoki automatini vokieciu kalbos zodynelio instalinima nera nei kalbos…mano office’as ligu ir viskas tvarkoj perinstalinau kokius ketrius kartus visap bandydamas variojuoti ir nieko beje as office’a turiu archyve gal kompakte reikietu gaut???seip winai xp pas manes irgi ligu tvarkoj…tai joptararai kaip man padaryt ir ka daryt kad tvarkytu ta (nenoriu keiktis) vokiska teksta…Aciu gal dar kas kokiu ideju… Is anksto dekoju…
)

Nu, ką aš tau galiu patarti…
Pabandžiau prieš rašydamas šią žinutę:
Įdėjau į CDROM CD su Office XP (lituanizuotu), paprašiau, kad tikrintų vokiškai. Paklausė ar noriu įdiegti. Įdiegė ir… pradėjo vokiškai špelinti.

nu ka albinai sakykim viena iseiti turim t.y. man is kazkur isknist offic’o cd ir ten kazkur nustatyt vokiskai "kazka" kas tas kazkas???o beje as turiu sakau offic’o rar’a tai krc jis netinka kaip supratau(archyvas )ar ne?o beje jei gauciau ta cd ar butinai lituanizuota kaip sakai???laukiu atsakymo is taves ir dekui dar karta man svarbu tai labai…

Tai, kad klasikinis instaliacinis CD palaiko anglų, prancūzų, ispanų. Vokiečių reikia kitaip ieškoti, kaip ir ieškome lietuvių. Skelbk tema: "kas turi vokišką spell checker", gal nedidelis - atsiųs paštu. Beje, vokiškus šriftus matyt jau turi.

Spelling and grammar are fundamental aspects of effective communication, and they play a crucial role in conveying the intended message clearly and accurately. While many people rely on 맞춤법 검사기 to catch errors, it’s important to remember that these tools are not foolproof and can miss certain mistakes. Therefore, it’s essential to proofread one’s work carefully and to have a good understanding of basic spelling and grammar rules to ensure that the final product is error-free and effectively communicates the intended message.