sos

sos Piktas

kas dar gali šarinti po mano temas ir paslėptus dienoraščius be manęs, jei nesinaudoju interneto kavinėmis (t.y. nepalieku neatsloginusi savo bangos vartotojo)? moderatoriai? ar kruti kompiuterastai? kaip išryškinti šį veikėją Piktas?

problemėle ta kad savo nuožiura trina mano dienoraščius (paslėptus) ir įkėlinėja kokias nori foto į viešus dienoraščius…kas gali tokius pokštelius krėsti?

Jei prie interneto jungiesi per kokį vietinės reikšmės tinkliuką, gali kas tik netingi. Taip

Sese gal Nekaltas

be to pamegink pasikeis slaptazodi - mazu pamcys,be to bus aiskus jei vel kazkas nutiks ar tai daro kazkas is savu Nekaltaspas taves LAN’as?

seses ner. tinklas dsl. visada atsiloginu iseinant

GAL KAI TU PRISIJUNGI KAS NORS SPEJA PAMATYT TAWO SLAPTAZODI ??? BET MANAU KAD PO SWETIMUS DAIKTUS, ,KNISTIS’’ NEGALIMA PiktasKAZKOKIE Kiaulė SU TAWIMI TAIP ELGIASI, NORS NEGALIMA. KIEKWIENAS ZMOGUS TURI SAWO TEISES. MANAU KAD TURETUM PABANDYT PAKEIST SLAPTAZODI Taip GAL PASISEKS Taip SEKMES Labas

hm Nežinau

zinau apie teises. bet sikniu pilna visur. kitams smagu po svetimus “marskinius kuistis”

Pasijunk kamera,gal but tu lunatikas.

koliaga,nenusikalbek-jinai lunatike Nekaltas

su savo protu ir atmintim dar draugauju Cha cha

kad man tavo problemas Angelas

dr.zygis>> Juokiasi Juokiasisunki problema Veee

namiskiai negali but… ? Cha cha o siaip as ten kuiciuosi po Tavo banga… Liežuvis Cha chaNekaltas Cha cha

o aš nematau tame didelės problemos. Aš atviras ir nuoširdus, leidžiu reikštis žmonėms savo vardu, net to nežinodamas. Na, o ką daryt? Gal jie netokie drąsūs kaip aš? Juk smagu pasislėpti kamnors už nugaros ir krizenti į mažutį kumštuką. Man negaila.

siulau virusu prisileist i kompa - issigas tas privatumo prievartautojas ir nebekakos tau slaptuose dienorasciuose Taip Cha cha Girtas

slaptazodi pasikeisk… Nekaltas

na as irgi patarciau sla[ptazodi pasikeist … sekmytes Labas