SOS ceburiekių receptas

SOS ceburiekių receptas

Labas, gal kas zinote kaip gaminti ceburiekus? Farso skoni isgavome puiku, bet teslos nesigauna. Gaunasi ne ceburiekas bet vos kad ne kibinas. Buciau labai dekingas jai pasidalintumet receptais ceburieku teslos.

Aciu Cha chaŠypsena

labai liuks receptas.1 kiausinis,100gr tirpinto sviesto,3st.miltu.Sumaisyti,ipilti 1 st.verdancio vandens,uzplikyti.

Paprastas receptas.Imi kefyra,pili druskos ir miltu dedi tiek,kad gautusi kietoka tesla.

O losjono nereikia?NustebęsMirkt

Aciu Cha cha
su kefyru mes darem, bet gavosi ne ceburiekas o kibinas Cha cha bandysim kita recepta Cha cha

Du pakeliai varskes,du kiausai,saukstelis kepimo milteliu,druskos,miltu,kad gautusi kociojama tesla.Viska sumaisyti,kociojant palankstyti,deti idara,virti aliejuje.Skanaus

2 stiklines kefyto,
1 pakelis varskes,
Puse saukstelio sodos,
Druskos pagal skoni,
Miltu tiek, kad tesla nebutu nei per skysta, nei per kieta.

I kefyra dedama soda, druska, gerai ismaisoma. Tada dedama varske. Varske gerai istrinama, kad nebutu guzeliu. Ir i visa ta mase dedi miltu tiek, kad neliptu prie ranku. Tik nepadauginkit… Laimingas Skanaus… Niam niam

Cia mano firminis cebureku receptas… Taip Mirkt Cha cha

O tu papasakok kaip gamini farsa ceburekams Mirkt

As dedu tik pora kiausiniu, miltu, alyvuogiu aliejaus ir truputeli vandens. Svarbiausiai gerai isminkyti, ideti farsa ir Niam niam

2pakeliai varškės
4kiaušiniai
žiupsnelis druskos
miltų tiek, kad kočiotųsi,iškočioji plonai ,dedu įdarą {faršą arba varškę ištrintą su cukrumi}ir kepu keptuvėje .

Čeburekai

4 porcijoms paruošti reikia:
kėlimo miltelių;
kefyro;
miltų;
druskos;
kiaulienos faršo;
pipirų;
vandens;
aliejaus.

Iš miltų, druskos, kefyro ir kėlimo miltelių užminkyti tešlą.

Faršą pasūdyti, pabarstyti pipirais, įpilti truputį vandens.

Tešlą iškočioti, supjaustyti kvadratėliais, įdėti mėsos ir kepti aliejuje.

Šypsena

ir dar: Šypsena

Čeburėkai

1 porcijai:
Įdarui:
250g neriebios avienos (tinka ir kiauliena);
vidutinio dydžio svogūno;
2-3 skiltelės česnako;
250g riebalų čeburekams kepti;
druskos ir pipirų pagal skonį.
Tešlai:
250g miltų;
15g mielių;
1 kiaušinio;
vandens mielių

Įdaras:
Virta aviena sumalama kartu su susmulkintu pakepintu svogūnu, česnaku. Pagardinama prieskoniais. Viskas sumaišoma.
Tešla:
Iš nurodytų produktų užmaišoma tešla ir palaikoma, kad pakiltų. Pakilusi tešla iškočiojama 1 centimetro storio sluoksniu.
Iš iškočiotos tešlos išpjaustomi apskritimai ir ant kiekvieno iš jų uždedama įdaro.
Tada tešlos apskritimas, sulenkiamas per pusę taip, kad įdaras liktų viduje, o apskritimo kraštai užspaudomi.
Pusgaminiai sudedami ant miltuotos drobės ir palaikomi, kad pakiltų.
Paskui keptuvėje gerai įkaitintuose riebaluose apkepami iš abiejų pusių apie 5 minutes.

Lietuviški čeburekai

Reikės:
didelių vaflių,
mėsos faršo,
svogūno,
prieskonių mėsai,
druskos;
pieno,
vandens,
kiaušinio,
druskos,
miltų, aliejaus kepimui.

Faršą paskaninkite prieskoniais, pipirais, svogūnu, jei patinka, česnaku, ar kitais jūsų mėgstamais priedais. Paimkite tris vaflius, sutepkite faršu ir suklijuokite.
Suvyniokite į foliją ir įdėkite nakčiai į šaldytuvą. Kitą dieną supjaustykite gabalėliais (rombais, kvadratėliais ar kitaip). Iš pieno, vandens, kiaušinio ir miltų išplakite blynų tešlą, joje pamirkykite vafliukus ir kepkite aliejuje.
Tai puikus užkandis prie sultinio, alaus ar pusryčiams prie arbatos.

O dabar paklausykit ka tata pasakys: visi tie teslos receptai su kefyru - nesamone! Pagal originalius receptus tereikia kiausiniu, aliejaus ir vandens. SVARBIAUSIA - isminkius tesla ja dar padauzyti - t.y. paimi ranksluosti, patiesi ji ant grindu, ant ranksluoscio dedi dideli bliuda, ir metai is jegos teslos gumula i ji, taip kokius 20 kartu. Tada tesla gaunasi tokia truputi gumine, bet iskepusi - nerealaus skanumo, be to, neisleidzia susidariusiu idaro sulciu kepant.
Dar vienas patarimas - darant idara - dapilti virinto vandens truputi, tiek kad mase butu ypac slapia, tada daugiau sulciu susidaro viduje - Niam niamNiam niamGirtas

Kokia dar per nesamone su kefyru… Apakęs Tikriausia samone… mano receptas tokis pats senas kaip ir mano gyvenimas. Tesla gaunasi traski, skani, minksta… Niam niam Niam niam Niam niam O i mesa nebutina pilti vandens, uztenka supilti kepintus svogunus su likusiais riebalais nuo kepinimo ir viskas ciki… Taip Laimingas

nu kolega reikejo man Telefonas turiu gera recepta kaip tik tau Cha cha

Jei dar neradai tinkamo,tai galiu vieną čeburėkų receptą pasakyti.Kiek darom visada labai skanūs išeina.Ir kaip supratau,tik tešlos recepto trūksta.
Taigi,tešlai reikės:
1 stiklinės kefyro
1 pakelio varškės
1 kiaušinis
apie 2 stiklinės miltų,nors tiksliai nežinau dedam iš akies.
žiupsnelis druskos
1 šaukštelis sodos užpilant actu
Eiga: viską išminkyti,o paskui 1val tešlą palaikyti šaldymo kameroj.
Nepamiršk į mėsą įpilti vandens su "Vegeta",maltų pipirų ir druskos.
Lyg ir viskas.Tai SKANAUS!!!
p.s išeina apie 10 vienetų

wake up, kokie kefyrai, kokios varshkes. nieko panashaus nereikia, nes gausis po to tokie, kur bobos prie stoties pardavineja. + kibinu su kefyru nepadarysi, nes jiems daroma sluoksniuota teshla visishkai kitu produktu pagalba