Soon

Postai kurie atitiks sistemos kriterijus (pvz. ne trumpi, ne spamas) bus permesti į šį forumą! Reikėtų palaukti, kadangi forumas turi labai daug įrašų, tai adaptavimas užtrunka laiko. Tad nauju forumu galimybė yra naudotis jau dabar, o visi likę įrašai, netrukus pasieks ir naują forumą!

jus ten ka vartojat, veikejai bliat? nachuja sena gera foruma supisot i visiska instafeisbukine nesamone? senam forume pora nauju funkciju pridetumet ir uztektu, o ne visi sitie zymekliai xujakliai

2 Patinka

man išvis idomu kuria kryptimi judės forumo vizija. Gal šioje makalynėje yra koks forumo vizijos pristatymas?

vizija cia paprasta, is seno forumo su keliais simtais realy dalyviu padaryt mirusi foruma su vienadieniais reklameriais spameriais

Ei, ei! Nesikeikiame ir neįžeidinėjame! Kritika visuomet priimtina, chamizmas - ne! Forumui buvo laikas atsinaujinti, reikėjo naujų funkcionalumų, gal įpratimo reikalas, bet su laiku pasimatys, kad naudojimas yra patogesnis nei seno forumo. Negali viskas likti kaip 20 metų atgal, pats metas judėti į priekį!

cia ne keiksmai, o graudi tiesa :wink: grupele instatiktokeriu su iniciatyva sunaikino sena gera foruma

Vizija yra auginti krentanti aktyvumą. Perkeliame populiariausią turinį į modernesnę platformą, kurios palaikymas yra techniškai lengvesnis :slight_smile:

1 Patinka

Nelabai aišku, kurios čia papildomos funkcijos yra naudingos ar patogios ir tikrai bus naudojamos. Senasis formatas net telefonu naudojantis buvo daug intuityvesnis ir lengviau pasiekiamas. Vizualiai labai pjauna akį visu spalvų kratinys .Sena informacija, kurios buvo pridiskutuota išvis tapo nepasiekiama. Forumas iš esmės nueinantis dalykas ir daryt tokias reformas pakeičiant esmine koncepcija, nu ar tikrai verta. Net minimali apklausa ar tyrimas jum parodytu, kad naujieji pakeitimai niekam apsoliučiai nereikalingi. Šviežio jaunimo vistiek nepriviliosit su tokiais puslapiais. Sorry, bet čia yra totalus feilas.

Visa esmine dalyvacija vykdavo autobanginiuose po ikeltom nuotraukom.
Ateini, matai foto galerija, nori skaitai, nori dalyvauji.
Visas kita forumas is esmes jau buvo leisgyvis.
Dabar yra padarytas eilinis forumas, ant nupirktos platformos. Kiek ten sumokejot 100USD?
Zodziu nesvarbu.

Svarbiausia kad nebeliko normalios fotogalerijos, kur ir buvo visas veiksmas ir gyvenimas.
Sugrazinkit fotogalerija.

Nuotraukos nedingo! Greitu metu atsiras ir likusios čia. Šiuo metu jos yra kategorijoje Nuotraukų archyvas.

O bet tačiau, prieš padarant šitą tragediją, nebuvo galima perspėti, kad bus daromi tokie pakeitimai, po kurių, neliks daug asmeninio turinio, dienoraščiai, susirašinėjimai ir pan? Ir kas iš to, kad kritika priimtina, kad tiesiog ją priimsit ir toliau savo darysit? Ok, suprantu, kad KPI yra aktyvumas, bet sprendimo būdą ir formą pasirinko WOW:) Gal kas nors būtų su mielu noru nupirkęs Bangos projektą tokį, koks jis buvo, o Jūs kongenialius sprendimus kituose formatuose įgyvendintumėte. Ech, tas jaunatviškas “po manęs nors ir tvanas…” :slight_smile:

Taip foto yra, BET!
Jos yra ne galerijos formatu kaip buvo anksciau, o forumo formatu (t.y. kuriasi kaip atskiras topikas).
Kas yra absoliuciai nepatogu, ir garantuotai niekas nesinaudos.
Cia stiprus zingsnis atgal.

Ok, sakykim as noriu ikelt dabar nauja foto ir po ja diskutuot? Tai man kurt nauja topika ar kaip?
Tai ar jus issivaizduojat kiek bus topiku?
Zodziu padirbot chebryte lietuviskai. Pirma padarot o po to aiskinates, jeigu as pas save firmoj taip padaryciau, tai jau pirma diena mane butu ismete is darbo.
Pajabat, darykit kaip jus norit…

Taip, jos yra forumo formatu, kadangi toks tikslas ir yra. Padaryti forumą, o ne nuotraukų galeriją! Galima padaryti atskirą vieną temą kurioje bus keliamos nuotraukos ir joje galite diskutuoti. Atskirai kiekvienai fotkei topikų kurti nereikia :slight_smile:

Nu va čia ir bus jūsų mirtis

1 Patinka

Ar yra sansu sugrizti i sena formata?

Bet tai jūs apsimetat ar tikrai tokie riboti esat? Instagram, facebook girdėjot/matėt kas per daiktas yra ir kokiu principu veikia? Sakot tikslas forumas - BANGOS FORUMAS IŠSKYRUS PO KELIAS SPECIFINES TEMAS KELIUOSE KLUBUOSE BUVO MIRES JAU GERUS 5 METUS. Čia sugebėjot praleist šitą reikalą analizę darydami ir planuodami pakeitimus? Juk darėt ir planavot? Diskusijos vyko nuotraukose, čia ne supermama ar “lietuviškasis reddit” - tikiuosi vadovai duos gerai per kišenę tiem kas buvo atsakingi už šitą projektą, nes jei kažkas dirbo tai dirbo šūdinai.

2 Patinka

Totalu suda padarete, jeigu norite bent kazkiek tureti vilties kad vyks kazkoks judejimas - padarykite foto galerija kaip buvo ankstesnioje versijoje.
Siaip tai apgailetinas dizainas net nekalbant apie patoguma naudotis. geda geda geda, bet tikriausiai :keismazodis/kreipinys: hipsteriai galvoja kad jie cia krutai padare tik aplinkiniai nesupranta :smiley:
ps. kiekvienam i snuki is bardacioko taip sugadinusiam foruma!!

Čia, manau, neverta daugiau aiškint, nes pačios bangos esmės užkadriniai nesuprato ir nesupranta, kad tame archaiškame bangos forume tikrieji dalyviai buvo per laiką prisitaikę prie to visko senoviško, moderai su primityviom knopkėm ir galimybėm sugebėjo susitvarkyt su visu nųdieniniu šdu be jokios pagalbos iš užkadrinių eilinių savininkų, kurių buvo per tą laiką 3? 4? ir taip egzistavom kaip muziejui pasislėpę…
Jie nesupranta, kad kompromisų su dauguma narių, kurie čia užaugo ir paseno ir evoliucinosi kartu su LT internetu per tą laiką , negali būti jokių, nes esmė buvo mūsų banga kokia ji bebūtų dabartinėm akimis. Ji buvo tokia vienintelė tarp milijonų naujoviškų platformų tokių kaip ši naujovė padaryta, kur atsiranda ir dingsta niekam nerūpint.
Yra kaip yra, ne mes savininkai, tad dalyviai pradžiai į fb kur autobanginiai, tada tariamės . Šiai dienai mano mintis metamės litais savam kokiam programeriui, kad pakurtų analogiją ab… aišku, istorijos DVIDEŠIMT METŲ ŽMOGŲ GYVENIMŲ nebeturėsim, bet gyvenime praradimų būna, o su šitais kaip matau nesurasim kompromiso jokio# nes jie net bangos esmės buvusios nesupranta

9 Patinka

Labai gerai, kad 3 ar 4 dienas apskritai neejo prisijungti, tai dbar labiau koncentruotai ir nesitaskydamas galiu parasyti. Ar reikia sitiems naujobiniams kausam su ruzavais kedais kazka aiskinti, jiems gi matai cia labai zjb - atsinaujino, supranti. Blt blt unikalus produktas, kuris buvo sukurtas pries 20+ metu i kuri buvo ideta nemazai intelekto ir pastangu kuris neturejo lygiu del savo unikalumo, kuri tik reikejo pataisyt del pasikeitusiu siandienos realiju, kad pvz. kokybiskesnes foto butu galima ikelt ir is esmes VISKAS, buvo ‘patobulintas’ uzdedant templeita, kuri bet koks bomzas uz kelis grasius internete gali nusipirkt. Cia blt kaip patobulinimas kai i WRC bolida moskviciaus vaziuokle sumestu, jo nauja, o jei nauja tai reiskia ir zjb. Buvo sugriauta visa ekosistema, nes kazkass tiesiog po 20m nusprende, kad va dbar reik kitaip dalyvacijoje dalyvauti ir jus nu nu nu davai musu klausykit ir dalyvaukit dbar dalyvacijoje naujobiskai, ne taip kaip amziu amzius dalyvavot .Juokas eme kai seniuliumba ubagsa dalyvacijos meno kaip pirma diena buvo moke ir ima dbar skaitant tema kaip dalyvacijos moko. Mano atsakymas vienas - reik sitiem izvergam visiems draugiskai parodyti bibi ir ieskotis kitu namu, likt sitoj naujobinei chujnioj, kur pirma diena kazkokie du kausai pradejo temas kurt apsimesdami daliwiais, butu totalus saves negerbimas. Jo reikia sumest litu ir nauja saita sukurti, nevisi dalyviai naudojasi fb ir fb dalyvacijai irgi netinkama. Tai jei kazkoks judesys vyks duokite zinia. As po 22 m. out. Sitoj temoj parasysiu nebent info apsikeitimui, jei reikes. Buvo malonu - neminekit piktuoju.

4 Patinka

Oo anelka :Dddd spruk is cia jeigu per tiek metu nesugebi pameginti kazko naujo isileisti i namus. Kiek pamenu ir fb tu neturi, tai kaip cia su tavim susisiekt :Dd