SonyEricsson "Paris" ?


SonyEricsson “Paris” ?

Jau daug buvo kalbeta ir matyta garsiojo SE flagmano, P5i foto, taciau jos visos atrodo buvo is fantastikos srities, ka gi, regis, si foto kitokia. Mano nuomone, tai nepanasu i feika Nekaltas Kiek maciau, sia foto jau publikavo ir GSMarena. Beje, zinau, kad menesio laikotarpyje nusimato naujas didziulis SE telefonu pristatymas, kuriame, kaip teigiama, bus parodytas ne vienas naujas smartphone’as. Jei P5i turetu pakeisti P1i, tuomet didele tikimybe, jog sio pristatymo metu, galu gale, pamatysime ir P5i… P.S. Siek tiek P5i info: UIQ 3.3, 5MP kamera su AF ir video VGA 30fp/s, ekranas- 2.6-2.8 colio VGA rezoliucija, slider, tures klaviatura identiska P1i, GPS, procikas 520Mhz (del sito tiksliai nezinau), 3.5 mm jack. Jau zinau, kad foto tikrai nefalsifikatas.

Kas žino ar įmanoma omnitelyje atsisakyti reklamos, kad nesiustu sms?

1566 paskambink ir pagal nurodymus atsijungsi. Visgi ne vietoj paklausei.

Ar tik ne apple ikonėlės?

Tikrai ne cia se smarto ikonkes yra, na nez gal apple irgi panasios

Labai neaiški nuotrauka, bet bent jau joj tai ne kaip atrodo…

Dar viena nevykusi iPhone kopija Gerai

Nu kodel cia visiem vaidenas, kad visi bando kopijuoti ta kvaila ifuona ?? Kvankt?

durniu_vadas_n1 gal nebenusisnekek?

turbut durniu vadas turi aifuona ir yra susirges didybes manija Juokiasi

durnių vadas yra egzpertas, neprieštaraukit anam, jei jis sako kad iphone, kurio savikaina iš parduotuvės 950Lt jis iš amerikono, kuris nori užsidirbti, galima nupirkti už 1100Lt tai klausykime visi jo GeraiiPhone’as axujebytelniausias daiktas ant žemės, visoki japoniški gėriai ****s, palyginus su šituo šedevru Žliumbia Juokiasi

Kai turesim kanors “kruto” ir “japonisko” rankose tada ir snekesim. Dabar tai akivaizdi kopija (kaip ir kruvos mp3 grotuvu parduotuvese), nereikia spiriotis. Geriau jau sakytumet, “va, nauja karta mobileku, uztai visi ir panasus”.