Maziau romansu skaityk
Geraiusiai miegoti vienam, nieks i akis nelenda, del kaldros ir pagalves nereikia visa nakti kariauti
niu, kox linxmintojas per langa lipa
ixius rašė:
lapassion rašė:
Ateina vakaras ramus ir aš viena lovoje guliu, žvelgiu aš į lubas ir akimis paišau žvaigždes ir kūnų linijas… Vėjas pro pravertą langą kedena ilgas užuolaidas, prasikošdamas pro jas jis paliečia mano drėgną nuo ašarų veidą… taip gera ir jauku, taip šilta ir saugu, bet aš viena ir vėl liūdžiu…Maziau romansu skaityk
Aš jų neskaitau o pati kuriu
Chiortik rašė:
Geraiusiai miegoti vienam, nieks i akis nelenda, del kaldros ir pagalves nereikia visa nakti kariauti
ir niekas nekvėpuoja į veidą
Sinfein rašė:
lapassion rašė:
Sinfein rašė:
ziurek, liudi liudi, i uzuolaida jau nebe vejas judina
?
niu, kox linxmintojas per langa lipa
nelipa… neleidžiu
Neliudak… Mes su tavim!
merg_vln rašė:
Neliudak… Mes su tavim!
Neliūdžiu, nes jūs su manim
lapassion rašė:
Ateina vakaras ramus ir aš viena lovoje guliu, žvelgiu aš į lubas ir akimis paišau žvaigždes ir kūnų linijas… Vėjas pro pravertą langą kedena ilgas užuolaidas, prasikošdamas pro jas jis paliečia mano drėgną nuo ašarų veidą… taip gera ir jauku, taip šilta ir saugu, bet aš viena ir vėl liūdžiu…
visiems taip buna…
lapassion rašė:
merg_vln rašė:
Neliudak… Mes su tavim!Neliūdžiu, nes jūs su manim
neliudek! "prisiliudinsi" senatvej!
cyberbudha rašė:
ir as megstu fainaj paliudeti
jo jo jo
Nu kartais visiem reik paliudetNu bet kas per daug tas nesveikao jei dar be priezasties tai visai…
lapassion rašė:
Ateina vakaras ramus ir aš viena lovoje guliu, žvelgiu aš į lubas ir akimis paišau žvaigždes ir kūnų linijas… Vėjas pro pravertą langą kedena ilgas užuolaidas, prasikošdamas pro jas jis paliečia mano drėgną nuo ašarų veidą… taip gera ir jauku, taip šilta ir saugu, bet aš viena ir vėl liūdžiu…
ehhh…man taip jau visa menesi su truputi kai islydejau berniuka 05.29… ir taip kiekviena nakti-sedziu iki isnaktu,bandau prasiblashkyt prie kompo(naktimis)bet,kai atsiguliu i tuscia lova ir po pagalve jo nuotrauka…vejas pro valanga,menulis,zvaigzdes-kartais atrodo,kar mes ziurim is toli vienas i kita,bet vis vien…kartais net atrodo i ta pati tashka…ir vartaus,vartaus…paskui keliuos 6 tokia- ir kita nakti vis vien neuzmiegu…va,ka tada daryti,kai tai ne "sometimes"
Sveika liudeti, bet man nera laiko
JET rašė:
visiems taip buna…
visiems, bet skirtingai
JET rašė:
neliudek! "prisiliudinsi" senatvej!
gal geriau niekada neliūdėti, net ir senatvėje
balamute rašė:
ehhh…man taip jau visa menesi su truputi kai islydejau berniuka 05.29… ir taip kiekviena nakti-sedziu iki isnaktu,bandau prasiblashkyt prie kompo(naktimis)bet,kai atsiguliu i tuscia lova ir po pagalve jo nuotrauka…vejas pro valanga,menulis,zvaigzdes-kartais atrodo,kar mes ziurim is toli vienas i kita,bet vis vien…kartais net atrodo i ta pati tashka…ir vartaus,vartaus…paskui keliuos 6 tokia- ir kita nakti vis vien neuzmiegu…va,ka tada daryti,kai tai ne "sometimes"
Tikrai labai liūdna, bet nenukabink nosies
fėjuška rašė:
Sveika liudeti, bet man nera laiko
Kad nėra laiko, tai
lapassion rašė:
balamute rašė:
Tikrai labai liūdna, bet nenukabink nosies
lapassion,cia Tau turejo buti liudna,o gavos ,kad mane guodi
na,abi auksciau nosytes,nors musu liudesys gal ir skirtingas
balamute rašė:
lapassion,cia Tau turejo buti liudna,o gavos ,kad mane guodi
na,abi auksciau nosytes,nors musu liudesys gal ir skirtingas
svarbiausia, kad abi dabar neliudim