Sokoladiniai pyragaiciai
Laaaaabai sokoladiniai.
Biskvitu tesla: 100g sokolado, 140g sviesto, 6 kiausiniai, 150g miltinio cukraus, 50g miltu, 50g dziuveseliu Sokolada istirpinti mikrobangej ar virs garu. Sviesta issukti ar mikseriu gerai suplakti su 50g cukraus. Toliau plakant sudeti visu kiausiniu trynius ir istirpinta sokolada. I baltymus ideti likusi 100g cukraus ir isplakti iki standziu putu. Tuomet i juos suberti dziuveselius sumaisytus su miltais ir sviesto su kiausiniais mase ir viska ismaisyti. Tuomet i kepimo forma, isklota kepimo popierium, islieti 4 biskvitus ir iskepti 180 laipsniu temperaturoj, po 8-10 min kiekviena. Sokoladinis kremas: 150g sokolado 0,5 l riebios grietineles Pakaitinti grietinele beveik iki uzvirimo ir ja uzpilti plytelemis sulauzyta sokolada. Palaukti kelias minutes ir viska gerai ismaisyti. Atvesinti, tuomet gerai atsaldyti saldytuve (dazniausiai palieku per nakti), ir tuomet isplakti mikseriu iki standumo. Ir galiausiai, imam biskvita, suliejam ji vandens ir cukraus sirupu, tepam ketvirtadali kremo, dedam kita biskvita, tepam krema ir t.t. Kisti gamini i saldytuva kokiai naktelei, kad gerai susitovetu. Kita diena virsu pabarstyti nesaldainta kakava ir supjaustyti norimo dydzio pyrageliais. Papuosti kaip fantazija leidzia ir vaisinam draugus jei kas neaisku, klauskit, nesidrovekit .
labai sokoladiniai
nuu gi net biskvitas pilnas sokolado!
a jau kiek laimes ne nu bet tai grazu
na tiesiog “raijskoe naslaždenie”
.
super… šeimininkei