Soka ir dainuoja, a moketumet taip

Soka ir dainuoja, a moketumet taip

Visi tikriausiai esat mate prekybos centruose sokancius ir dainuojancius pliusinius zaisliukus.

Galvoju ka draugei padovanot ir sugalvojau. Kietas

Mano vardas yra Rytis. Jai esat girdeja yra toks geras gabalas oi rycka rycka… Cha cha

Paimciau nupirkciau ta zaisliuka grojanti ir judanti pagal muzika, tada surasciau koki labai protinga asmeni siame klube ir paprasyciau kad jis padarytu taip jog tas zaisliukas soktu pagal gabala o rycka rycka Cha cha

apskritai toks dalykas imanomas? Skaitau Drovus

atsilyginciau Pinigai

man sita dovanele reiks dovanot 2007 03 09 iki to laiko turi but uzbaigta Taip garantija turi but minimum menesiui Cha cha

gal net versliuka prasuktumem Mirkt Gerai Pinigai Labas

urmu tokius dalykus gamina kitaicai, jei dominantis kiekis bent koks 100000vnt tai gal ir sutartum kad pagamintu pagal tavo reikalavimus. Jei reikia vieno egzemplioriaus ar pasiruoses moket keleta tukstanciu lt?

beje kiek tau metu?

nu 10 000 vnt butu imanoma parduot lietuvoj tikrai, reiktu dar aisku dainos autoriaus leidima gaut ir dalintis pelnu, gal kas galetumet patart kokia kitaicu firma, blem butu visai idomu pabandyt parizikuot pinigeleis…

bet priedo dar reiktu vaziuot jauciu i kitaju…

nors gal ir taip eitu kaip nors suderint…

a tie kurie cia lietuvoj robotukus gamina pigiau nepadarytumet? zaislas pagamintas, mechanizmas yra, reikia plokste sulituot kad motoriukai dirbtu atitinkamu laiku.

Kalbu labai paprastai, bet gal pigiau iseitu nei 1000 lt uz viena vieneta?

jai cia labai sudetinga, tada gal nors galima judesius tuospacius palikt, o tik gabala pakeist? cia neturetu but sudetinga, ar klystu?

Winbond firma gamina ISDxxxx serijos mikroschemas kurios yra garso irasymo ir atkurimo mikroschemos. PVZ SO28 korpuse ISD1420 yra "snekutis", galintis isirasyti, saugoti ir atkurti garsa 20s. pvz ISD2560 gali atlikti tuos pacius eiksmus tik 60 sekundziu irasas. Priklausomai nuo pasirinkto chipo, galimos ir kelios zinutes vienoje mikroschemoje. Trukme ir pasirinkimas pagal pasirinkima. Placiau "CHIPCODER".

sukisk tu ta pliusiu tam dowanos sawinikui siknon lai pats soka ir dainuoja pagal ta rimiskio smotaCha cha

o idomu butu skrodima tokiam pliušiniam artistui padaryti. ten ka, mikro servos stovi? nu negalejo kitaicai kazkuo sudetingo ten sukišti- kitaip jie nebutu kitajcai. bet juk veikia! ir neblogai. maciau tokius dainininkus, garso kokybe ne pati blogiausia.

mikrucha tai mikrucha bet dar sulituot reikia ir suprogramint ir pcb kazkokiatai sutrasuot.

pabandyk pagooglint pilna yra kitaisku firmu atstovu ar net paciu firmu puslapiu. Kai kurie raso minimalius kiekius, kitu reikia klaust.

servų tai ten tikrai nėra - šoka jis absoliučiai sau, tikrai ne pagal muziką

[quote]Galvoju ka draugei padovanot ir sugalvojau
[/quote]
mintis gera, bet geriau galvok atgal. šiaip ar taip, tai tik žaislas, o Idėja turi, gali ką praktiško ir gero išmąstyt. indaplovę, pavyzdžiui.

Programuoti bent jau mano minetu mikruchu nereikia. joms prijungiamas paprastas mikrofonas, ir garsiakalbis. plius pora mygtuku play ir rec ir viskas.

sauuul, yra tokiu mikruchu pirkti Lietuvoj? seniai norejau savo robotams koki audio prikola pritaisyti, tik nezinojau, nuo kurio galo pradetCha cha

www.lemona.lt ir ELFA katalogas Šypsena. reikia uzsisakyti.

man rodos gatava kazkoki lenkiska konstruktoriu maciau lemonoj su ta (ar panasia) mikrucha.

ačiu.
ir ka aš daryčiau be lemonosŠypsena