Sniper: Ghost Warrior
Is nuobodumo sian nutariau kazka papyskint. Senokai instalintas buvo, bet zaist kazkaip netrauke. Turbut nebereikalo, nes iveikiau tik 1 misija idomus gal kam, grazu biski, bet neitraukiantis. Be tuscio pyskinimo nieko daugiau ner
na man ir demo uzteko…
ot įdomūs, nusiperka susinstaliuoja ir pamiršta… tai kam pinigus mokėt?
O gal jis kur nemokamai gavo ar rado ant žemės pamestą?
Kodel manai kad perku? Cia kaip demo, pazejai, nepatiko ir pamirsai. Perku vienetinius geimus kurie to verti.
Alvis naivuolis
kai kas žiūriu jumorą supranta kaip dramblys apie neurolingvistiką
Skystokas jumoras
nu gal skystokai tavo smegenys priėmė
nematau tikslo uz geimus pinigus moket (pinigai i bala), jau galima torrentuose susirast geima
“Puikus” požiūris, =iPovke=, kam mokėti už paslaugą ar prekę, jeigu galima pavokti. Puiku!
Exciter >>> 100% isitikines, kad tu naudojies torrentais, kaip ir visi kiti, o dar ir ant zmoniu loji atseit cia negerai. Zmones Lietuvoje netaip gerai gyvena, kad pirktis zaidimus megstamiausius, beto geri geimai nera pigus. o tie kur maximoje po 20 LT, tai arba pasene, arba vaikiski
Kai kas torrentais naudojasi, bet tyliai, o ne “loja” apie tai, koks jis dėl šito “protingas”. Nematai tikslo? O kodėl nenori paremti to paties žaidimo kūrėjų, kad jie užsidirbtų, kad išleistų ir kitą dalį? Ar jiems kažkuri valstybė algas mokės? Ir kas čia per požiūris, kad jei Lietuvoj mažai uždirbama, tai visas pasaulis dėl to kaltas ir turi tave išlaikyt? Welcome to capitalism. Juk dėl šito kovojom. Ar nori komunizmo, kur viskas nemokama, bendra ir nėra pinigų?
Nu girtis tuom nera labai gerai, geimu dykai niekas nestampuoja, bet metyt pinigus ir skatint slamsto gamyba tai irgi… kitas dalykas tai geimu kainos tikrai aukstokos, o is rusijos kol ateina tai Stalkerio paskutinio dar i daba neturiu nors gl ir yra jau, senai mieste bebuvau
=iPovke=, žmonės žaidimų neperka, nes neišgali, o tu neperki, nes “nematai tikslo mokėti pinigų” už paslaugą/prekę. Nevertini kitų pastangų ar neturi sąžinės? Gali neatsakyti.
Dabartineje mano situacijoje yra vertingesniu paslaugu, kur pinigus investuot galima. tiesa pasakius pats dabar neisgaliu geimu pirkti. beto tiesa pasakius, esu nusipirkes keleta legaliu zaidimu, va ju sarasas: GTA: San Andreas Half-Life: Episode one Splinter Cell Trilogy (cia tris zaidimo dalys vienoje dezuteje) XIII
Pati geriausia investicija tai MANO skilvis
Blaki, Stalkerio CoP nesulauksi turbūt, aš iš 1C parduotuvės el. versiją gan pigiai paėmiau. ClearSky dar atsimenu Maximoj pirkau.
Atrodo ne arktikoj gyvenam, ir kad kaime cia ner dar suprasciau, bet kad kaune ar vln tai nzn