Šmeižtas?
daba visas eltas bijo nosi iskist su tokiais rubais
man dzin
Elitas yra Lietuvoje?
Nepasisekė frajeriui
koks nevykėlis rašė tą straipsnį? aštuonias klases baigę geriau mintis dėsto
Dviračio mėgiamas laikraštukas rašo kaip daugiau nei aštuonias klases baigę …lrytas.lt/index.asp?data=20110224&id=akt24_a1110224&sk_id=9 9&view=2
“Jei taip apkaltintų mane, reikalaučiau, kad policija kuo greičiau paskelbtų, vogiau aš, ar ne. Atleisk, bet man čia kažkas įtartina”, - sakė Marius Gelažnikas.
panele.lt/uploads/img/catalog/1/photo_1_17545145.jpg ir cia tikras armani dirzas is jo firmines parduotuves? Tegul jis galva issitrina. panele.lt/lt/naujienos/dienos_foto/pamatykite_policijos_ati mtas_zymiu_prekes_zenklu_klastotes_is_gelazniko_parduotuves_foto/ paziurekit, kiekviena preke matosi, jog falsifikatas
reikia juoktis ne iš jo, o iš tų nevykėlių, kurie prisipirko visko nematydami skirtumo
Nera ko juoktis, priklausomai nuo falsifikatu kokybes kartais skirtumo nemato ir zmones uzsiimantys brandu verslu, ka jau kalbet apie siaip pirkejus. Realiai pasaulyje buvo ne vienas toks gelaznikas, kuris net nezinojo, kad “patikimas wholesaleris” jam stumia falsifikatus.
Giedre, man rodos “elyyytas” iš jo chebros puikiai žinojo ką perka. Jiems pasipuikuoti brandais už kelis litus buvo visai viliojanti perspektyva. Manau Kirkorovas irgi atvažiuodavo norėdamas sutaupyti už škarmalus. Bet va matyt buvo ir “elyyytas” ne iš Gelažniko chebros, kurį jis ir maustydavo kol vieną kartą nepasimovė pats.
Aš nesuprantu kaip galima neatskirti, kai šitaip panele.lt/uploads/img/catalog/1/photo_1_17545145.jpg atrodo net armani ženkliukas?!!
kadangi visuose šiuose straipsniuose aprašo kaip falsifikatai buvo akivaizdūs ir t.t. tai man ganėtinai juokinga, kad yra tokių žmonių, kurie iš tikrųjų nemato skirtumo ir nesupranta apie daiktus, kuriems ploja tokius pinigus. o ką ten iš jo chebros kas daro tai man vienodai.
As tai nezinau kaip turi tas armani zenkliukas atrodyt tai ta foto man nieko nesako. Bet jei jis stumde tokios kokybes fuflo, kad net is nuotrauku matosi tai jis geras bukagalvis… Yra klastociu, kur sunku labai atskirt (kalbu apie tu prekiniu zenklu vartotojus), o is foto neimanoma, tai bent geresnes kokybes galejo uzsivezt, bet kaip suprantu net to nesugebejo…
seeklogo.com/images/E/Emporio_Armani-logo-97EAF719B0-s eeklo go.com.gif Visa kita yra totalus fuflo O šiaip esu mačiusi ir turguj atsitiktinai tokių cavalli padirbinių gerų, kad sunku būtų atskirt Ypač suknelės kur būna. Su visais blizgančiais lidukais, sertifikatais prigaminta būna