Smagiai pasimusta

Smagiai pasimusta

aisku autocombatas prakiso Cha cha

Filmukų nerodo?

nudejas ir as sita gauja nagu, kai protingai losi, nera sunku Laimingas

as tai pamenu kai heroes 4 losiau. ir turejau scoutinga ir raso, kad ta armija sutraiskys mane kaip vabala. tai is kokio 3-4 karto as juos sutraiskiau kaip vabala Cha chao jei nori gero issukio tai galiu atsiust mapa podarok 2001. ten tai tikrai sunku. kai eini mustis pries kelis tukstancius behemotu ir jie su savo 80% armor ignore, krusa visus is vieno smugio Cha cha

Čia dar nieko įspūdingo Šypsena Vėlais savo žaidimo metais, protingai žaidžiant ir gerai panaudojant magiją ir dar daugiau esu nugalėjęs ir net nei 1 unito nepraradęs. Aišku, be magijos taškų, ir be geros armijos nieko nepasieksi Šypsena

O realiai įmanoma pvz laimėt prieš tokią pat armiją tik 4 kart didesnę ar čia tik MOMM noobų kliedesiai?

aisku imanoma, jei magija gera turi ir panasiai :>

draugas pasakojo apie kazkoki mapa. kur duoda 50 archeriu ir viena grifona berods ir reik uzmust belekiek tukstanciu kazkokiu unitu. ir su tuo grifonu skraidai ir jei padarai 1 bloga ejima pralaimi. o mustis reik gal puse valandos Cha cha

as sitas nagas esu muses kelis kartus, pirma kart kai musiau ju buvo atrodo kad gerokai daugaiu, ir nuostoliai amzesni buvo, nes atejau veliau, bet su didesne armija, realiai tai dideles taktikos cia nereik, mass slow, tada blindini visas is eiles, ir lupi po viena buri, tie nueknteje moobai buvo sukisti ant mesos, kad saudanciu titanu ir magu neskriaustu. Ogrish manau imanoma iveikt ir 4 kartus didesne armija, svarbu nuolidzo ir pauverio magijos turet pakankamai, beja atrodo tie elementai sumoninami ant mesos buvo… kaip matai pagrindiniai damege dyyleriai (titanai ir burtininkai) nei kiek nenukentejo, tik beda gali istikt jei sudauzo amoo dezute tada suviai pasibaigs Cha cha

dedi berserką ir pačios išsipjaus Cha cha