SLS AMG

SLS AMG

Grazuole Cha cha Gaila tik, kad ne mano garaze tupi Cha cha Pasiekiau 3lvl, tai pirmas ispudis visai nieko… Reikia tik geresniu seseliu Šypsena Ir rimsu mazoka, o gal ten tik civicui apie 10 ar kiek ten ju…

Nu žaidimas aišku toli gražu netobulas, aš pats jį asmeniškai 8.5 vertinčiau Cha cha Bet nieko geresnio rinkoj nematau ir tai tie trūkumai pagrinde tik grafiniai, tik vienas yra kuris gameplay įtakoja - AI. Užtad vairavimas Gerai kas ir yra svarbiausia. Aš 11lvl jau pasiekiau, B-spec dabar savo vairuotoją keliu, taupau pinigus Cha cha

noriu ps3 Žliumbia

Daug kas nori Cha cha GT daro savo… Nors nemazai kas varo ant GT5, kas nezaides ir neturi ps3, bet patyliukais PS3 pardavejams sms’us raso ir skambineja… Kaip pvz man, is kazkur atkniso mano birzelio menesio skelbima, kur pardavinejau savo sena PS3. Kas svarbiausia net ne vienas toks kreipesi siandien. Juokiasi Ir kur dar atranda…

Jau uzknyso tie GT5 skrynai… Šypsena

NeoNazz, pratinkis nes bus daugiau Cha cha

nu as PS’us tik del GT ir perku Cha cha Cha cha Cha cha

Haha, telefas nesukompaktino foto. Atrodo fantastiskai.

Yra tokie automobiliai kaip Dodge Charger ir Dodge Viper? Jei taip būtų smagu pamatyti screenų Šypsena

Chargeri gi kushlius idejes buvo. viper yra, keletas modeliu Mirkt yra corvette keletas irgi Šypsena siaip geriau klausti, kokiu masinu nera. bet labai sunku butu rast. zaz nera, ar moskviciuko Šypsena

Nebuvau aš įdėjęs. Mustangą dėjau Šypsena O chargerį vis nusipirkt noriu, bet nusiperku ką kito JuokiasiTuoj aš indėsiu vieną tokią senieną gerulę Cha cha

ce ant iksbokso ar ps3 ??? grafika tai nenormali Vau! tik is masinos lempos galima atskirt kad cia zaijdas Gerai