Sleeping dogs
jau kai blizga viskas
Nu va perėjau šitą. Neblogas siurprizas, geras žaidimas nuo pradžios iki pabaigos. Sakyčiau sukryžmintas GTA su yakuza. Man asmeniškai už GTA4 geresnis žymiai, bet iki yakuza netempia. Panašaumų su yakuza daug. Pačios muštynės prieš keletą priešų, per yakuza random būdu užpuola tave, čia pats turi užsiraut, greit besidėvintys šaltieji ginklai, enviroment killai bla bla. Karaoke abiejuose yra, tik yakuzoj geriau padaryta. Kaip ir daugelis kitų veiklų yakuzoj geriau ir jų žymiai daugiau padaryta. Pvz. masažas Hostess klubai, čia nieko ten negali daryt, o yakuzoj atskiros istorijos kiekvienos merginos + savo klubą gali turėt ir daryt pinigus, aprengdamas jas pagal klientų poreikius ir t.t. Kovos klubai neklubaikaip čia yra tie 4, tai yakuzoj visas čempionatas undergorundinių mušytnių yra ir gali savo kovotoją po to treniruot, augint ir t.t. Žodžiu matosi, kad įtakojo yakuza, bet sleeping dogs viskas prasčiau Nu konsolinės versijos grafika aišku apgailėtina, nėr ką ir kalbėt apie ją Ir platina smagi, nesunki ir gana įdomu rinkt, neskaitant gaidžių peštynių.
Bent PC versijoje nepatiko netikroviškas mašinų valdymas ir greitai nuvarginančios rankų pirštus kovos.
O kam tokiam žaidimui tikroviškas valdymas? Neįdomu būtų. Nežinau kas ten gali vargint, kovos lengvos, nereikalauja begalinio spaudinėjimo.
Na, per GTA4, Driver Sf, Mafia II bent man tikrai smagiau vairavosi, tikėjausi, kad ir čia nebus prasčiau, tad šiek tiek nuvylė… Galbūt žaisti nemokėjau ar maniškė įranga nepatogi, pamenu tik tiek, kad po žaidimo tikrai šiek tiek skaudėdavo rankas…
Nežinau gal tu ant PC su klava žaidei, tai gal ten nepatogus koks išdėstymas, bet ant PS3 tikrai kovos lengvos ir pagrinde nelabai intensyvus to paties vieno mygtuko spaudinėjimas su kartais paspauiamu kitu GTA4 tai mane nervino mašinų valdymas kaip ir pačio veikėjo valdymas, šaudymas, aj žodžiu nenoriu aš apie jį kalbėt Nu netobulas čia tas valdymas, bet normalus visai. Leki daužai mentus, o dar šaudymas iš mašinos/nuo moco puikiai padarytas
Bus full package pigiai reiks priglausti.
Ta prasme su DLC? Tai jamk kol nemokamas ir DLC nusipirk.
nu jo aš irgi su pliusu pasiėmiau, tai man ir geriau negu GTA4. Tikiuosi bus ir Yakuza kada pliusam nemokamas