Slankiojancios sistemos

Slankiojancios sistemos

Padarem rekonstrukcija: sujungem vonia ir WC. Dabar noretume isideti slankiojancias duris. Gal esat kas nors ka nors panasaus dare? Kokios mazdaug kainos (visos sistemos ilgis butu apie 2.5m ir 2m aukscio)? Ar esate patenkinti? Ar verta patiem uzsiimti tas duris pasidaryt? Labas

kaina priklauso nuo durų profilio, dalių kiekio, užpildo ir kokybės Kietas

Jei rankos ne iš užpakalio auga, tai verta ir pačiam darytis. Bet žiūrint iš kokio materiolo…gal kokių aliuminio durų profilių taip gražiai ir nepadarysi kaip gamintojai padaro, jei patirties ir priemonių neturi.

Kokios problemos, nueini issirenki kokios spalvos baldinė plokste tau patinka duodi matmenis firmai kuri pjausto baldines plokštes ir paprasai kad uzlaminuotu PVC. Pries tai nueini i baldine furnitura prekiaujancias firmas ir issirenki slankiojancia sistema UAB Novena, UAB DERVALAS, UAB BORUNA. Dabar plokstes pjausto ir Senukuose.

Nereikia eiti i jokia Boruna, yra firma “Senator baltic” kuri specalizuojasi slankionciomis durimis. Jiems pasakysi nisos ismatavimus, profilio tipa ir jie tau pagamins. beliks tik du profiliukus namuose prisisukti. O kaina tikrai pas juos yra daug mazesne uz siuloma kokybe.

mano turimas pasiulymas is EMIRA: Preliminari samata 2600*800 su irengimu. Su matiniu stiklu, kuris turi apsaugine plevele, ja patartina klijuoti saugumo sumetimais: 2-ju duru kaina, su 25% nuolaida- 1238Lt. Su matiniu stiklu, kuris neturi apsaugines pleveles: 2-ju duru kaina, su 25% nuolaida- 982Lt. Preliminari samata 2600*800 ir 3000*800 pacios sistemos su visu irengimu, 2-ju duru sistema kainuos 824Lt. Nuolaidos netaikomos. Gaminant duris su aliuminine sistema (AGAT) ju aukstis gali siekti 3000mm. Jei durys ir pertvaros gaminamos su aliuminio sistema, ju max. plotis gali buti 1200mm. Jos sudedomosios dalys: vertikalus profilis, kurio plotis- 30mm AGAT sistemos. Apatiniai ratukai su guoliais, virsutinis mechanizmas su dviem ratukais; apatinis profilis, jo aukstis 46,3mm, virsutinis profilis, kurio aukstis 29mm; virsutinis begis, kurio aukstis 50mm, plotis 76mm, apatinis begis (gali buti viengubas ir dvigubas), jo plotis 60mm, viengubo begio plotis- 32mm.

Brangoka ta Emiros sistema

Sutinku, vakar Akropolyje klausiau del kainu Uab Slenkancios sistemos (ar pan vadinasi). Tai zodziu ismatavimai: ilgis 2.2,aukstis 2.6m. Jei is papratos medienos 960lt, is veidrodzio 1060, is labai grazaus patamsinto vedirodzio ir aliuminio remo 1500lt. Visos kainos su PVM ir montavimu (+jie patys ismatuoja nemokamai), dar sake galima nuolaida tam tikra padaryti. Galima ir be montavimo, bet tada neduoda garantijos prekei (garantija 10metu).