Skyrim
Pasaka, o ne zaidimas Tik idejes pastebejau, kad ta pati vieta kaip ir pas goni
Kuom skiriais nuo oblivion? nes pastarasis visiškai nepatiko, valandą-dvi tepažaidžiau ir daugiau neištvėriau
falloutas su kardais…
Taip ir nesuzaidziau Obliviono Siaip tai panasu, tad vargu ar patiks jei oblivionas nepatiko.
Nu fallout irgi neperlabiausiai patiko. Kreivas tas šaudymas kažkoks buvo ir šiaip valdymas, animacijos, grafika bet įtraukė įsižaidus, o oblivion nu niekaip nėjo įsitraukt į žaidimą, toooooks nuobodus pasirodė, tuščias pasaulis, kuriame nėra ką veikt. Nelimpa open world žaidimai
Na sitas tai neatrodo tuscias Eidamas palei upe sustojau paziuret kaip vanduo nuo nedidelio krioklio teka, zuvu buriai sokineja, uzsiziurejau tai trys vilkai is galo pradejo lupt skura Vnz yra ka veikt. Veikejai visi igarsinti
fallouto visad dalis perėjsau, bet šis - nuobodus.
Kas kam. Las Vegas mane jau patys mirmieji zingsniai pradejo vimdyt kai reikejo iki pirmos uzduoties bbz kiek eiti Turiu as ji nusipirkes tad reiks kazkada visvien pereit, nes girdejau neblogu atsiliepimu apie ji.
Vegas yra super, tik gaila ant xbox losiau…
bete va perfomacas skyrimo tai super, ant mano senuko su ultra nustatymais be priekaistu eina
O kaip su valdymu? Ar čia ne PC versija? Su pele skaičiau daug vargo.
kaip jus visokius vejus zaist galit
Wrath, valdymas kuo puikiausias vedaras, nepatinka tai von, nes zinok uzsidirbsi garantuotai
mano laptopelis sita ant high velka tai visai smagu palakstyt po laukus tik sitam irgi kazkaip tustoka, bet siaip kartais neblogai pagasdina kai eini eini ir koks suniukas is nugaros kapot pradeda… dar tie kazkokie mediniai zmones irgi geri, nes ju is toli nesimato, o kai is arti kerta tai skauda , na bent kai uz maga zaidi, tai tikrai
man tai truputį įdomu, kaip nulipti nuo arklio ir kodėl kambariuose lagina labiau, nei atvirose vietovėse?
jo performance mano laptopas velka full hd ant high
nuo arklio nenulipo, kol neparestarinau geimo