Skyrim, Trolis

Skyrim, Trolis

Vienu momentu supanikaves buvau, kaip cia reikes su juo susidoroti, bet is kelinto su magijos pagalba pavyko nudobdi Šypsena

Kada ant tavo ir užkelsiu kokį šūdą po kelių valandų. Klasta

Jo, ir aš pastebėjau, kad su foto negražiai žmonės elgiasi.

o ten ne 200 zmoniu turi buto perziureje kad galetum kelti?

Praeitą sykį, kai aš įdėjau, tai tikrai tiek net neperžiūrėjo, o buvo įdėta kita, o paskiau dar kita. Čia gal prioritetai kokie galioja, ar vienas narys turi daugiau simpatijų iš auksčiau negi kiti (kad foto pažeidusios susitarimo taisykles NĖRA trinamos)?

Nesipykit ir gyvenkim draugiškai. Koks skirtumas kada kas ką kelia, čia visi savi, svetimų nėra, kam reikės tas peržiurės ir senesnes nematytas fotkes. P.S. kita vertus užgauto lietuviško ego nesustabdys niekas Cha cha

yra parašyta taisyklėse dėl 150 peržiūrų, kol taisyklė tokia yra gal ir laikomės? Arba naikinam ją. Mano nuomone, čia ne auto banginiai kur per dieną 3 psl naujų foto, ir žmonių lankosi kokius 54 kartus mažiau, dėl to galėtume būti tolerantiški ir neuždenginėt foto bent iki 200-250 peržiūrų.

Na kai vienam nuotraukų puslapi galima rasti ir gruožio 19d nuotraukų, nematau delko čia reikėtu kabinėtis, o ir praitos nuotraukos peržiūrų buvo 200 dabar jau 225 tai… whatever Nekaltas

tuo momentu nebuvo

Ogrish, gali deti ant mano nuotraukos savo suda, man del to bus gyliai poch. O dabar paskambink mamai ir paverk Cha cha

Evio, vaikiskuma savo pasilaikyk sau. O tiems, kam kliuna, kad kasnors deda ant virsaus fotkes, nesinervokit, tu fotkiu tiek tebuna, kad sugebu bent as vakarais po darbo perziureti visas 2 fotkes ikeltas ir paskaityti komentarus Mirkt Jei piktavaliskai kas iskart po poros minuciu uzdeda ant virsaus, tada suprantu, bet cia religiskasis hitmanas buvo netrumpai ir manau visi paziurejo, kas norejo Mirkt

Kai pastebiu - istrinu, bet kartais ateini per velai ir pas abi foto buna jau po 200+ ir like tik gincai Cha cha Tai nei sis nei tas imt ir trint Cha chaKitas dalykas tai pamatys ar nepamatys tos foto - ne tai svarbu, turbut nieks nenugincys, kad aktyviausios diskusijos ir aptarinejimai verda po pirmaja t.y. tituline foto. O zmogus ja dedamas butent to ir tikisi Mirkt

tai jai abi foto buna po +200 perziuri, tai koks skirtumas ar ji pirma ar antra, jei vistiek ja perziuri? Apie zaidima: buvau susitikes drakonu, supratau kad nenudesiu, tai sprukau is tos vietos. Šypsena

tokius trolius su strėle kelienyje tvarkydavau Kietas

Evio, ziuri i knyga - matai spyga? Juk paaiskinau, kad ne perziurose esme.

Škotai, na bent jau man diskusijos vis dar aktualios pirmose 4 nuotraukose, kurios matosi paspaudus ant titulines. Jei labai reikia, galima nesunkiai dar keliomis pereiti zemyn. na nusivaziavom i pievas. Vieniems dzin, kad uzkeliamia ant virsaus nuotrauka, kitiems nedzin. Tik vat tiems, kuriems nedzin, turbut pastovus demesio trukumas, jei nori kad ju foto butu visa savaite tituliniam.

Evio pastebejau tai zaidimus tik su ispudinga grafika losia Cha cha

Mello, ta prasme? Cha chaAs gi nekaltas, kad sitas tik tokia prasta teturi MirktBeto paskutiniu momentu, mazai zaidimu iseina su kazkuo ispudingu.

“Pripazintus” gal labiau tiktu zodis Cha cha