Skrisim nuo 08.18?
Reik tik papigiai game pass susiveikt, nes pirkti tikrai nepirksiu tam MS store. Kai steame išleis pasiimsiu premium edition Bet šiaip aš tikėjausi, kad metų gale išleis. Aš alpha žaidžiau, ten alpha jomajo. Sėkmės per mėnesį išdirbt viską iki full release. Pastebėjai, kad nėra nė vieno gameplay trailerio? Vien tik cinematic. Mėnuo liko, jie gameplay ar kokį streamą bijo parodyt ir aš kaip alpha testeris suprantu kodėl
Matyt, jie žino kažką, ko mes nežinom… Ir visus nustebins išleidimo dieną.
Kad net headtracking supporto nebus Tai praras daug fanų. Man toks jausmas kad bus forza in the sky ir koncentruosi į casual console geimerius.
Nu va pridėjo headtracking supportą
NDA nuėmė youtuberiam, pasipylė preview. Kaip ir iš alpha matėsi kas liečia fiziką, tai bus simcade. Bet sueis vien dėl grafikos ir įvairių challenge’ų.
Jau ir Steam’e yra.
Eina sau, ten net live trafficas yra! Kažkaip ankstesnėse versijose reikėjo daug vargti norint jį matyti…
Jo jo, live traffic, live weather viskas yra. Dar gali AI traffic pasirinkt arba online. Ką tik su TBM EYVI>EYKA nuskridau. Neblogai viskas atrodo, tik default lėktuvai bus liūdnoki Jeigu žinai kas yra carenado, tai daugmaž tokios kokybės tikėkis iš default. Nu reiks bent kokius 3-5 nusipirkt atskirai. Fizika atrodo neblogai. Pamiršau deice įjungt, ledas ant stiklų atsirado ir varikliai šalt pradėjo Nu ir oro uostai aišku low quality, nors man jie geriau atrodo nei xplane defaultiniai. Nu o apie performance patylėsiu Kaip ir visur kitur cpu svarbiausia. Aj trackIR veikia