Praeita sekmadieni buvo mano gimtadienis.Gimiau lapkricio 10d.,1983 m.Bet nesvenciau sekm.,kadangi sirgau,todel noriu atsvest si sestadieni.Ir turiu viena beda- mano vaikinas negales dalyvaut.Man taip pikta,o pakeist nieko negalim nei jis,nei as.
Sveikučiai,aš irgi skorpė[ar nekeista, kad Lietuvoj jų tiek priviso].Mano gimkė buvo per Vėlines,t.y,11 02. Man patinka šis ženklas,nes mes aistringi, išradingi, stiprūs ir…Tik ką jūs manot apie tą nuomonę, kad skorpionai, kartą supykę, nemoka atleisti?
Manau is dalies tai yra tiesa. Esu pati skorpione. Kai kas mane izeidzia tam zmogui man sunku atleisti, o jei ir atleidi, tai visgi sirdyje nesiojies ta nuoskauda ir to tu gyvenime niekada nepamirsti. Apskritai skorpionai visas skriaudas labai isidemi. Gal paskuj bus laikas kersyti (joke)
Tačiau tas ištikimumas dažnai atsisuka prieš mus pačius:mes tikimės,kad būdami geri,supratingi draugai,automatiškai to gerumo sulauksim ir iš kitų.Tačiau ne visi juk tokie skorpionai kaip mes!!!Taigi "nusvilę" mes greičiausiai supykstam ne dėl kitų nesupratingumo[patys-irgi ne šventi],o dėl savo kvailumo ir per didelio naivumo.Ar ne taip?;];];]