skorpionu klubas

sveikinu comsomlka ,antaniux su ne uzkalnu esanciais gimtadieniais. Taurė
Alus Gėlės Gėlės Gėlės Labas Labas

su visais ir "susitik" kad nori jei esi padrytas ir simto daliu gal ir imanoma

Nu ka - ir as noreciau patapti klubo nariuGerai

sveikinimu ir linkejimu laukiu 11.18 gal atsirastu bendragimtadiensventeju???

o skorpionai - kas ka nori tas ta tegu sako, bet nu jie (t.y. mes) tai tikrai specifinio charakterio zmonesBaisu

Sveikinimai sendien svenciantiemsGėlėsAlusDovana

taip tau ir reikia TaipTaipTaip

Praeita sekmadieni buvo mano gimtadienis.Gimiau lapkricio 10d.,1983 m.Bet nesvenciau sekm.,kadangi sirgau,todel noriu atsvest si sestadieni.Ir turiu viena beda- mano vaikinas negales dalyvaut.Man taip pikta,o pakeist nieko negalim nei jis,nei as.

Sveikučiai,aš irgi skorpė[ar nekeista, kad Lietuvoj jų tiek priviso].Mano gimkė buvo per Vėlines,t.y,11 02. Man patinka šis ženklas,nes mes aistringi, išradingi, stiprūs ir…Tik ką jūs manot apie tą nuomonę, kad skorpionai, kartą supykę, nemoka atleisti?

nelabai myli tave vaikinas

Ooo visai salia-manasis 09 Cha cha Bet visgi sveikinu su praejusiu Gėlės Bučkis Cha cha

Manau is dalies tai yra tiesa. Esu pati skorpione. Kai kas mane izeidzia tam zmogui man sunku atleisti, o jei ir atleidi, tai visgi sirdyje nesiojies ta nuoskauda ir to tu gyvenime niekada nepamirsti. Apskritai skorpionai visas skriaudas labai isidemi. Gal paskuj bus laikas kersyti Cha cha (joke) Cha cha Cha cha Cha cha

Oj klysti mergyt…nezhinai, kaip skorpionai moka atleisti ir ish viso ka jie moka… Šypsena)

na visgi ji skorpione ir apie skorpionus turi supratima. Taip Taip Taip
beja sveikinu su neseniai praejusiu gimtadieniu. Taip Labas Alus Gėlės

sveikinu su Dovana-dieniu ir linkiu visu svajoniu issipildymo. Taip Dovana Alus

noriu visu skorpionu paklaust ko reikia musu klubui kad jis po kokio men. neisirtu? ko reika kad labiau susivienitume?

p.s. vakar buvo ir mano gimtadienis Taip Labas

beja lapkrico 19 turetu but meteoritu lietus. skorpionai nepamirskit issakyt savo norus… gal but jie visi issipildys… Taip Taip Labas

paziurejus y kitus zodiako klubus musu visgi geresnis Taip Taip Taip

shnai rase
Turbūt tu išimtis iš skorpionų,jei taip manai.Beja,susipsžinęs su manim,galvotum kitaip

Skorpijonai moka atleisti, bet daugiau niekada nebepasitiki tuo, kad juos įskaudino.

Taip,visiskai sutinku.Jei jau viena karta kas nors iskaudino ar isdave skorpiona,tai jis jau atsargaiu ziures i ta zmogu(jei isvis ziuresMirkt)

nepaisant visko,skorpionai yra be galo ishtikimi draugaiMirkt

Tačiau tas ištikimumas dažnai atsisuka prieš mus pačius:mes tikimės,kad būdami geri,supratingi draugai,automatiškai to gerumo sulauksim ir iš kitų.Tačiau ne visi juk tokie skorpionai kaip mes!!!Taigi "nusvilę" mes greičiausiai supykstam ne dėl kitų nesupratingumo[patys-irgi ne šventi],o dėl savo kvailumo ir per didelio naivumo.Ar ne taip?;];];]