Dekui mieloji mes ir uz tave keliam: i sveikatele
[quote]
Be to skorpionai siaubingi priesai,ne ti aistringi ir neseniai suzinojau,kad skorpiones gali nuspeti savo busima vyra,t.p. skaityt mintis. Beto visu skorpionu ypatingi zvilgsniai ir akys
uz mus
uz mus
uz mus s k o r p i o n u s musu ypatingus zvilgsnius
ir aistra… ir telepatinius sugebejimus…
uz siandien gimusius skorpionus
tai gal ir mane priimsit i shita klubeli? lapkricio 11 gimes, bet geriau uz mane ne gerkit, o man pastatykit ;]
viskas savo laiku. jei mus klubas susitiks del to problemu nebus bet norint kazka gauti reikia ir duoti. kitu saskaita isgert visada bus.
nu ir as noreciau istoti i si kluba pats gimiau spalio 27
istikruju tai skorpionai faini zmones, tik kiti zenklai ju nesupranta, kiek pazistu skorpionu jie visi faini, tik gal kai kurie per daug nervuoti o seip i skorpionu sveikata
Tai ir ash prisijungiu prie tokio nuodinguju klubo
Nors gimtadienio shvest labai nemegstu, bet turbut lapkricio 13-a teks vis delto pabaliavot… Jubiliejus shioks toks
Visiem scorpionam ir scorpionem
Sveiki visi Scorpioniai! Mano nuomone tai pats geriausias zodiako zenklas. Antra vertus, but scorpionu nelengva. I smulkmenas nesigilinsiu( juk patys, lapkritinukai, puikiai viska suprantat). Nuosirdziai visus svekinu su tortadieniais ir dziaugiuosi kad toks ne vienas!
p.s. gal kada kur susimatom?
Ash varysiu i SCORPIONS koncerta!
Sios dienos skorpionai, uz jus!
visu skarpionu vardu noriu tave amila pasveikint su gimtadieniu
linas 25 rašė:
siulau visiems skorpionams vienytis. pasidalint savo problemom. gal vienas kitam galesim padet.but gerai kad registrujantis parasytumet g.metus ir diena. gal kas is musu ras tais paciais metais ir diena gimusius. ir pan…
visgi sis menesis musu
taip. dar karaliu isrinksym ir Skorpionu kara pradesym
acad rašė:
linas 25 rašė:
siulau visiems skorpionams vienytis. pasidalint savo problemom. gal vienas kitam galesim padet.but gerai kad registrujantis parasytumet g.metus ir diena. gal kas is musu ras tais paciais metais ir diena gimusius. ir pan…
visgi sis menesis musutaip. dar karaliu isrinksym ir Skorpionu kara pradesym
nesupratau prie ko cia karalius… karas…
acad rašė:
linas 25 rašė:
visgi sis menesis musutaip. dar karaliu isrinksym ir Skorpionu kara pradesym
Sveiki skorpai.As irgi stoju i si kluba.Gimtadieniukas mano lapkricio 18.
Jokio skorpu karo nebus,nes skorpai tarpusavyje nekariauja
uz nauja klubo nary
prisidedu prie jusu skorpioniukaj! ash esu pati pacheuse skorpione o mano gimtadienis 21 d.
myliu visus skorpionus
Sveikinu siandien gimusius skorpionus
Te saule sypsnio negailes
O zeme zydincios geles
o tai jau viskas? Skorpionu daugiau nebus? O svencianciu lapkricio 7 diena ir nera? Tai ka sveikint?