Škoda superb turbina


Škoda superb turbina

Kiek kainuoja škoda superb 2006m 103kw 2.0 TDI turbina? Nes dabar mašina servize stovi, pasak meistrų visiškai subyrėjus turbina. Būtų gerai sužinoti apytikrę rinkos kainą. Nes kai škodos centre už tepalo siurbliuką 4000LT paprašė… Kvankt?

nauja apie 6tlt, turiu beveik nauja sitm motorui, bet tik kur stovi skersai

Na ir mielos kainos Šypsena p.s. beveik nauja, tai jau dėvėta skaitosi Šypsena

o nx naują už belekiek tūkstančių, jei koks turboservisas už štukę ar pusantros atrestauruotų?

skoda perki - beda turi

cia veikejas, galvojo uz 150 litu ras

Jei subyrejus, tai ka ten restauruosi? kriaukles abi keisk. malunelius abu keisk. guolius keisk. kas lieka? guoliu korpusas?

o tai jei koks šūdmeistris pasako, kad subyrėjusi, tai reiškia, kad ir bus subyrėjusi tiek, kad netaisomai? Atsibuskit. Jei atvaro žmogus mašiną į servisą, tai iš to žmogaus ir bando išspaust viską, kas įmanoma, krizė. Tą subyrėjusią turbiną nunešt turbinas tvarkantiem ir tegu jau jie sprendžia, įmanoma ar neįmanoma. Galų gale gal turės parduoti ką nors tie patys turbinas tvarkantys meistrai. Chimičina gi visokius hibridus ir pan.

Burtiniks, atisbusk. Niekas neieško už 150lt. Bet kai servize tepalo siurbliukas siūlomas už 4000lt, o kitur naujas įdedamas už 1000lt, tai yra skirtumas ?

Ar tikrai subirejusi? Savo veikiancia pasiunciau i “Skuba” geometrijos pravalymui. Sukosi ir trauke gerai, tik girdejosi esas perputimas. Tai uzbegdamas ivykiams uz akiu nusiunciau jiems isvalymui (siauliu skuba nusiunte i vilniaus “skuba”). Na, skambina meistras ir sako, kad sparneliai suesti, kliuve i korpusa… viskas labai blogai-900lt. WTF pamaniau as sau?! Liepiau siusti atgal. Ir… gavau su apkeistu vakuminiu voztuvu. WTF pagalvojau dar karta… Gerai, kad nepatiklumo vedamas nufotkinau turbina pries atiduodamas “Skubai”. tada… nusiunciau jiems vaizdeli “pries” ir vaizdelim “po” su potekste “surask 10 skirtumu”. Pasiteisino, ale vienas meistrelis arde, o kitas surinkinejo… detales meta i viena kibira… Po keliu dienu atgavau ta turbina, pats atidariau-sparnuote gera ir niekur nekliuvusi. Nepavyko apgauti del fedimo-tai bent gera detale apkeis bloga… Kadangi “skuba” man ja jau buvo isardziusi-reikejo balansuoti… Tada siunciau i kauna. Ten zmones rimciau dirba. Sutvarke geometrija, isbalansavo ir patikrino-turbina be priekaistu. Taigi, AR TIKRAI VISISKAI SUBYREJUSI TURBINA?! Šypsena)

Jei su turbina problemos, tai keiciasi komplektas. todel, kad detales precizinio tikslumo. ir spaudzia servisas tamstos labui, kad galetum vaziuot, o ne po poros pergazavimu vel turbina remontuot.

Del perputimo reikia kintamo turio geometrija pravalyti. Arba del ibrezimo ant dureliu termostata pasikeisti…

Char4C- lengvai nusisneki, bet, matyt, tau truksta reklamos

Burtininks, man ne, o tau? Pasikartosiu-diagnoze buvo suesti sparneliai ir neveikianti turbina. Pats atidariau kriaukle ir isitikinau kad sveiki. Jei neskaitei ka rasiau, tai ji man veike ir viso labo profilaktisko isvalymo as ten ju pageidavau… Kvankt?

apie skuba- kita kalba, bet kaune tik fekalinius siurblius remontuoja, iki turbinu jiems kaip iki menulio su irkline valtim

Kam atidarinet? paklibini veleneli ir jauciasi, kliuna ar ne…

Helix, isitikinti, ar ir ten nepridejo detaliu is “bendro kibiro”.

O tai matosi, kas daryta. varztai kurie sukioti, kurie ne… siaip, profilaktikos turbinoms nera jokios. neaptarnaujamas agregatas. sugedo, tai jau sugedo… aisku, pasitaiko smulkmenu. tik kad, tie turboservisai visus klientus laiko lopais. pradedi sneket, tai mes tada neapsiimsim ir t.t. peza. va taip va. pora kart bendraut teko, tai dabar jau, ka galiu darau pats, o jei ne, keiciu i kita turba.

Nesimato. Turbina grizo su kazkuo isvalyta + visa nupurksta aerozoliniais sidabro sp dazais. Helix, Kintamo turio geometrija-ten atskira politika nuo visu aseliu ir sparnuociu. Ji reguliuojama vakuminio voztuvo pagalba. Del susidariusiu degimo produktu, begant laikui jos judejimas tapo komplikuotas. Mano atveju reikejo isvalyti ir surinkti atgal, ka sekmingai buciau ir pats pasidares ant rasomojo stalo. Taciau patirtis ateina tik kai susiduri su nauju dalyku. Man taip pat nepatiko, kad kazkokie paišiai tave laiko nesiorentuojanciu. Po tokiu atveju… daugiau pasitikejimo savimi ir zinoti, kad stebuklu nebuna bei… ne sventieji puodus lipdo. Šypsena Siaip, del idomumo… Yra gamybiniu imoniu, turiunciu 5 asiu metalo apdirbimo centrus, pvz mazak ir tt… kuriu technines galimybe leidzia per viena pastatyma isdrozti turbinos sparnuote. Tai krizes metu imone ir ten dirbanys studentai galetu sugeneruoti cam koda youtube.com/watch?v=lyQ79PFfPV0 + <A HREF=“youtube.com/watch?v=Fjzhygzafr0&feature=related"TARGE T=”_blank">youtube.com/watch?v=Fjzhygzafr0&feature=related< ; /A > Šypsena bet cia tik “stebuklu nebuna” iliustracija Šypsena