skiepai nuo erkiu
Žinoma, brangieji, jokiu būdu neskiepykite savo vaikų, o jiems susirgus net negalvokite kreiptis į gydytojus - juk jau seniai aišku, kad kiekvieno gydytojo ir farmacininko tikslas yra nužudyti kuo daugiau žmonių. Jie už tai netgi priedus prie atlyginimų gauna
Visi leiskim gamtai daryti savo ir geriau tegul mūsų vaikai miršta natūralia mirtimi, sulaukę vos kelių mėnesių, negu nugyvena ilgą gyvenimą vartodami tuos prakeiktus medikamentus
Korablikovas ra:
kitam ir askaridės imunintetą stiprina .
pasirodo turėjau keletą, tai neatlaikė baltyminės dietos, po 5 dienų pakratė kojas
tai čia jau praradimas,ar kaip?
Įdomu kodėl šis metodas registruotas tik atsilikusiose šalyse, kur silpna teisinė bazė?
o gal kitur per daug įtakingi farmafijos lobistai?
Gal ir tuberkulioze sveika pasirgti, kad suaktyvinti imunitetą?
gal, tik va, iki šiol neaišku koks parazitas ją sukelia
Homo santas : “10-12 parų pagyvenę organizme trichenelos sukelia jame tokią audrą, kad ląstelinis imunitetas kyla geriau, nei ant mielių, ir kuris po to 3-4 savaites vykdo organizme “kapitalinį remontą”. Šis metodas yra užpatentuotas Rusijoje, 7 Eurazijos šalyse, Indijoje, Pietų Afrikoje. Šiuo metodu pasinaudojo virš 3000 žmonių ir metodo efektyvumas buvo iki 90%. Reikia turėti omenyje dar ir tai, kad į Britovą kreipėsi pacientai, kuriems oficiali medicina jau buvo “sėkmingai” padėjusi. Apie šimtas iš tų pacientų buvo gydytojai. Didžiosios dalies besikreipusių žmonių diagnozė buvo tuberkuliozė, hepatitas, ŽIV, vėžys, impotencija, epilepsija, nevaisingumas, mastopatija, endometriozė, odos ir kitos ligos.”
Įdomu kodėl šis metodas registruotas tik atsilikusiose šalyse, kur silpna teisinė bazė?
Gal ir tuberkulioze sveika pasirgti, kad suaktyvinti imunitetą?
Karlita ra:
valgom, ir jau pusę amžiaus nes, medžiotojas labiausia tinka vos vos pakaitinta, sultinga ,o stirniena ir žalia gerai eina, ir vytinta.
o negirdėjai, kad parazitai imunitetą stiprina?http://www.delfi.lt/news/daily/Health/uzsikrete-kirmelemis-kad-palengv
intu-alergija.d?id=58293900
Aš mat irgi medžiotojas…
Bet čia jau skonio reikalas, kitam ir askaridės imunintetą stiprina .
valgom, ir jau pusę amžiaus nes, medžiotojas labiausia tinka vos vos pakaitinta, sultinga ,o stirniena ir žalia gerai eina, ir vytinta.
o negirdėjai, kad parazitai imunitetą stiprina?
http://www.delfi.lt/news/daily/Health/uzsikrete-kirmelemis-kad-palengv
intu-alergija.d?id=58293900
Karlita ra:
greit perbėgau ir nematau, kad būtų parašyta kokie baltymai ir riebalai buvo vartojami.
Esmė termiškai neapdorotuose, o tyrimuose apie tai nekalbama.
Naudinga grietinė, varškė tik iš nekaitinto pieno, lašiniai tik sūdyti, mėsa(dažnai žvėriena) tik keletą min pakaitinta vandeny ar net visai žalia kiaušiniai tik skystai virti[quote]Kiaušinio trynyje esančio cholesterolio oksidacija prasideda pakaitinus trynį virš 41°С ir labai aktyviai ima oksiduotis virš 70°С
- nekrakmolingos daržovės+ ankštiniai.
tuo tarpu garsiojoj Atkinso dietoj lapsijo kepsnius, dešras ir kitą pramoninės gamybos ŠŠŠ
o su jais ir oksicholesterolį
[quote]Oksicholesterolis susidaro iš gyvulinės kilmės riebalų veikiant aukštai temperatūrai: jo gausu sausame piene, kiaušinių milteliuose, mėsos gaminiuose, kuriuos ruošė grilyje ar ant atviros ugnies. Oksicholesterolio yra visuose maisto pramonės produktuose, kurių gamyboje buvo naudoti sausas pienas ir kiaušinių milteliai – virtose dešrose, sardelėse, sosiskose, valgomuosiuose leduose ir t.t., o taip pat taip mėgiamuose tautiniuose gaminiuose – šašlikuose, barbekiu ir net keptoje ant keptuvės vištoje…
[/quote]
[/quote]
Na tik jau žvėrienos šviežios (prieš tai nusušaldytos ar nevirtos) nepradėk valgyti .
Ten tau jau parazitų ir pirmuonių sąrašas ilgas…
greit perbėgau ir nematau, kad būtų parašyta kokie baltymai ir riebalai buvo vartojami.
Esmė termiškai neapdorotuose, o tyrimuose apie tai nekalbama.
Naudinga grietinė, varškė tik iš nekaitinto pieno, lašiniai tik sūdyti, mėsa(dažnai žvėriena) tik keletą min pakaitinta vandeny ar net visai žalia kiaušiniai tik skystai virti
[quote]Kiaušinio trynyje esančio cholesterolio oksidacija prasideda pakaitinus trynį virš 41°С ir labai aktyviai ima oksiduotis virš 70°С
[/quote]
- nekrakmolingos daržovės+ ankštiniai.
tuo tarpu garsiojoj Atkinso dietoj lapsijo kepsnius, dešras ir kitą pramoninės gamybos ŠŠŠ
o su jais ir oksicholesterolį
[quote]Oksicholesterolis susidaro iš gyvulinės kilmės riebalų veikiant aukštai temperatūrai: jo gausu sausame piene, kiaušinių milteliuose, mėsos gaminiuose, kuriuos ruošė grilyje ar ant atviros ugnies. Oksicholesterolio yra visuose maisto pramonės produktuose, kurių gamyboje buvo naudoti sausas pienas ir kiaušinių milteliai – virtose dešrose, sardelėse, sosiskose, valgomuosiuose leduose ir t.t., o taip pat taip mėgiamuose tautiniuose gaminiuose – šašlikuose, barbekiu ir net keptoje ant keptuvės vištoje…
[/quote]
http://en.wikipedia.org/wiki/Medical_research_related_to_low-carbohydr
ate_diets
Na nieko, kiek detalesnė dietos analizė. + ir -.
Korablikovas ra:
Štai draugo chemiko atradimas:
Low-carbohydrate diet - http://en.wikipedia.org/wiki/Low-carbohydrate_diet#Criticism_and_contr
oversies
na ir kas?