skiepai nuo erkiu

skiepai nuo erkiu

Žinoma, brangieji, jokiu būdu neskiepykite savo vaikų, o jiems susirgus net negalvokite kreiptis į gydytojus - juk jau seniai aišku, kad kiekvieno gydytojo ir farmacininko tikslas yra nužudyti kuo daugiau žmonių. Jie už tai netgi priedus prie atlyginimų gauna Skaitau

Visi leiskim gamtai daryti savo ir geriau tegul mūsų vaikai miršta natūralia mirtimi, sulaukę vos kelių mėnesių, negu nugyvena ilgą gyvenimą vartodami tuos prakeiktus medikamentus!!!

pasirodo Drovus turėjau keletą, tai neatlaikė baltyminės dietos, po 5 dienų pakratė kojas Juokiasi
tai čia jau praradimas,ar kaip?

o gal kitur per daug įtakingi farmafijos lobistai?

gal, tik va, iki šiol neaišku koks parazitas ją sukelia Juokiasi

Homo santas : “10-12 parų pagyvenę organizme trichenelos sukelia jame tokią audrą, kad ląstelinis imunitetas kyla geriau, nei ant mielių, ir kuris po to 3-4 savaites vykdo organizme “kapitalinį remontą”. Šis metodas yra užpatentuotas Rusijoje, 7 Eurazijos šalyse, Indijoje, Pietų Afrikoje. Šiuo metodu pasinaudojo virš 3000 žmonių ir metodo efektyvumas buvo iki 90%. Reikia turėti omenyje dar ir tai, kad į Britovą kreipėsi pacientai, kuriems oficiali medicina jau buvo “sėkmingai” padėjusi. Apie šimtas iš tų pacientų buvo gydytojai. Didžiosios dalies besikreipusių žmonių diagnozė buvo tuberkuliozė, hepatitas, ŽIV, vėžys, impotencija, epilepsija, nevaisingumas, mastopatija, endometriozė, odos ir kitos ligos.” JuokiasiJuokiasiJuokiasi
Įdomu kodėl šis metodas registruotas tik atsilikusiose šalyse, kur silpna teisinė bazė? Mirkt
Gal ir tuberkulioze sveika pasirgti, kad suaktyvinti imunitetą?Kvankt?

Aš mat irgi medžiotojas…
Bet čia jau skonio reikalas, kitam ir askaridės imunintetą stiprina Juokiasi.

valgom, ir jau pusę amžiaus nes, Vyras medžiotojas Juokiasilabiausia tinka vos vos pakaitinta, sultinga ,o stirniena ir žalia gerai eina, ir vytinta.
o negirdėjai, kad parazitai imunitetą stiprina? Juokiasi

http://www.delfi.lt/news/daily/Health/uzsikrete-kirmelemis-kad-palengv
intu-alergija.d?id=58293900

http://www.homosanitus.lt/lt/homo_sanitus/turinys/Mamoms_ir_teciams/Ko
del_mesingiausio_serno_kulsis_trichineliuota

  • nekrakmolingos daržovės+ ankštiniai.

tuo tarpu garsiojoj Atkinso dietoj lapsijo kepsnius, dešras ir kitą pramoninės gamybos ŠŠŠ
o su jais ir oksicholesterolį

[quote]Oksicholesterolis susidaro iš gyvulinės kilmės riebalų veikiant aukštai temperatūrai: jo gausu sausame piene, kiaušinių milteliuose, mėsos gaminiuose, kuriuos ruošė grilyje ar ant atviros ugnies. Oksicholesterolio yra visuose maisto pramonės produktuose, kurių gamyboje buvo naudoti sausas pienas ir kiaušinių milteliai – virtose dešrose, sardelėse, sosiskose, valgomuosiuose leduose ir t.t., o taip pat taip mėgiamuose tautiniuose gaminiuose – šašlikuose, barbekiu ir net keptoje ant keptuvės vištoje…
[/quote]

[/quote]

Na tik jau žvėrienos šviežios (prieš tai nusušaldytos ar nevirtos) nepradėk valgyti Juokiasi.
Ten tau jau parazitų ir pirmuonių sąrašas ilgas… Juokiasi

greit perbėgau ir nematau, kad būtų parašyta kokie baltymai ir riebalai buvo vartojami.
Esmė termiškai neapdorotuose, o tyrimuose apie tai nekalbama.
Naudinga grietinė, varškė tik iš nekaitinto pieno, lašiniai tik sūdyti, mėsa(dažnai žvėriena) tik keletą min pakaitinta vandeny ar net visai žalia Niam niam kiaušiniai tik skystai virti

[quote]Kiaušinio trynyje esančio cholesterolio oksidacija prasideda pakaitinus trynį virš 41°С ir labai aktyviai ima oksiduotis virš 70°С
[/quote]

  • nekrakmolingos daržovės+ ankštiniai.

tuo tarpu garsiojoj Atkinso dietoj lapsijo kepsnius, dešras ir kitą pramoninės gamybos ŠŠŠ
o su jais ir oksicholesterolį

[quote]Oksicholesterolis susidaro iš gyvulinės kilmės riebalų veikiant aukštai temperatūrai: jo gausu sausame piene, kiaušinių milteliuose, mėsos gaminiuose, kuriuos ruošė grilyje ar ant atviros ugnies. Oksicholesterolio yra visuose maisto pramonės produktuose, kurių gamyboje buvo naudoti sausas pienas ir kiaušinių milteliai – virtose dešrose, sardelėse, sosiskose, valgomuosiuose leduose ir t.t., o taip pat taip mėgiamuose tautiniuose gaminiuose – šašlikuose, barbekiu ir net keptoje ant keptuvės vištoje…
[/quote]

http://en.wikipedia.org/wiki/Medical_research_related_to_low-carbohydr
ate_diets

Na nieko, kiek detalesnė dietos analizė. + ir -.

na ir kas?