Skara

Skara

galiu jums nunerti tokia, vasarai ant maudomuko, ziemai ant ant palto, arba didele minksta ziureti televizoriu uzsimesti ant koju vietoj pledo

Ačiū, bet ne. Ne

Gal ne.

kai pasensiu, greiciausiai sedesiu prie televizoriaus, ziuresiu serialus ir gersiu rauginta piena, tuomet greiciausiai nesijaudinsiu, kad zmones mane pamatys…va tada uzsisakysiu pas tave tokia skarele Valio Ufff net prakaitas ismuso is juoko pamacius…

o kodėl čia taip? juk graži skara.tik man spalva nepatinka ir fainiau būtų,jei storesni siūlai būtų Šypsena

ačiū, mano močiutės kaimynė man už dyką tokių gali primegzti jei paprašyčiau Juokiasi

nebendrave apie draugiskuma nespreskite. o apie senuma visai cia ne y tema juk kaip tik jaunos nesioja ant paltuku skaras ir perka akropoli kiniskas uz drambliska kaina o cia ranku darbo ir ne kiniska. o jei kaimyne tavo mezga nemokamai tai saunu bet siulai vistiek kainuoja, Liežuvissi yra ant palto o jei norite storu siulu ir dar didesnes va tada ji bus televizoriui ziureti, o del siulu storumo ir spalvos galime tartis visada,

si skara tik kitaip yra mano dienorastyje.

o solikas

sakote kaskodel netinka apsigobti skara??? Apakęsjus apsigobe pledais ar seip kokiais uztiesalais ziurite tv tai si variantas yra daug tinkamesnis juk daug graziau ir puosniau. PS, db neriu lb didele kaip tik siam reikalui Šypsena

O kodėl šitos merginos nuotraukoje veidas oranžinis?

nes su egipto zeme buvau ta diena truputi pasipudravusi seip visada rudas buna veidas, beja priklauso nuo apsvietimo

Idėja