skanu buvo:D

skanu buvo:D

Nuo mazens reikia pratint Taip Gerai

Nekaltas cia vodkos butelys?Siaip sau Nežinau pas mus namie tokie daiktai nesimeto,ir is vis tokiu nebuna Neir zaisti neleisciau

Nieko cia tokio blogo, jeigu del nuotraukos dave vaikui ta buteli Šypsena

nesuprantu tokiu nuotrauku, nors tu ka Ne Visai nejuokinga. Sena bambekle, ale vaikas jau supranta tai kaip zaidima ir leidima toliau zaisti su panasiais zaislais ir be teveliu leidimo.

So? Nekaltas… nemanau, kad pilnus butelius teveliai laiko vaikui pasiekiamoje vietoje, o paauges taip ar taip pilnai buteliukais ir ju turiniu susidomes. Paauglystej nuo to turinio dar ir krumu nemazai apvems, kol supras, kaip dozuoti tai reikia. Tai kas blogo sioje nuotraukoje? Šypsena

atsitiktinumo nenumatysi NekaltasO tu isivaizduok, kad vaikutis rankose laiko pusiau pripilta degtines bonka. Juokinga? Smagu?

Keistokoka fotografija Nekaltas

e_mar> bet jis laiko tuscia, o ne pusiau pripilta Mirkt Nereikia persudyti.

Nekaltas na,man atrodo panašiai,kaip atrodytų vaikas sėdintis su švirkštu,kuriame buvo opiatai-na ką,gal irgi kada nors juos badysis,vems,kaifuos ar ką ten darys nuo to “turinio”(į komentarą,kad gal kada nors dar gers ir perdozuos).Žinant liūdna Lietuvos statistiką,tai neatrodo l.juokinga.

Laimingasgal mes ir tuščiai diskutuojam,butelys atrodo lyg ir per mažas

ta prasme, cia coca colos buteliukas be etiketes?

gali ir taip buti Juokiasi

Dieve Dieve…kokie cia visi geri,sventi ir mokntis moralizuot…

ka tik ir pats tai padarei Mirkt Cha cha

jo,neduok pavalgyt kaip ten sakoma,o duok… Liežuvis

na jai ka tai cia isties visai ne nuo vodkos tas buteliukas, argi tokie vodkos buteliukai?? Ne Piktas nesu as jau tokia kvaila,kad kisciau jam vodkos buteliuka Kvankt?o kad vaikas tik del nuotraukytes palaike,limonado buteliuka ir ta visai tuscia nematau nieko blogo. na bet ant kito pavaziuoti visada maloniau ar ne? Apakęs

Nu musu mazyle irgi megsta kokakolos buteli uzsiversti, dar labai megsta mineralinio buteliu zaisti, beje jie paprastai netusti buna Baisus Ir dar tyliai tyliai prisipazinsiu… ji kartais susiranda tetes alaus skarbonkes, jos irgi pilnos, ir taip zaidzia su jom Baisus Apakęs Ateitis mano vaiko aiski… Vau!

saulute22,soris,tiesiog man,nevartojanciai,susivaideno vodkos butelys.Atsiprasau Nekaltas Nekaltas Gėlė

cia daugelis paranoiku Juokiasi man tai juokinga skaitant kai bele uzpult ka cia raso Cha cha dabar turetu jums but biskeli geda Cha cha ech…graudziai juokingi tie komentarai kurie uzsiima bereikalingu puolimu.Isvada nedek jokiu foto vistiek bus kasnors negerai ir gausi rekt Juokiasi