Skaniausias ir geriausias alus!?

Skaniausias ir geriausias alus!?

Koks JUSU manymu yra skaniausias ir geriausias alus. As alaus beveik negeriu, bet jeigu kas patartu, koks alus yra labai geras, tai pabandyciauMirkt

P.s: sveikinu gavus savo foruma!Šypsena

wisi (beweik wisi) skanus! siaip UTENOS premiuma, utenos…svyturio extra,gimtarinis…GUbernijos extra,geras… Šypsena siaip nemegstu stipiu alu ir tamsiu… Šypsena

Svyturio svyturio, Utenos Premium

As myliu “kalnapili”Šypsena
O geriu dazniausiai “In Ice”Mirkt
Siaip neverta klausytis kalbu, kad jis tik moteriskas alusBlogai pazistu daug vaikinu,vyru, kurie ji geria ir jiems patinkaGerai

jis tikraj skanus alus…bet man jis milteliais atsiduoda Šypsena

Man iš lietuviškų skaniausias yra “Juozo HBH” šviesus nepasterizuotas alus, kurį gamina ir vietoje pilsto Žibininkuose, pačiam nerealiausiam “Juozo” kabake Lietuvoje Gerai

Iš tradicinių lietuviškų - Švyturio Extra arba Extra Light Šypsena

Iš užsienietiškų - tamus čekiškas "Krušovice" arba slovakiškas "Zlatyj Fazan" - abudu nerealūs…

sako, sveikas labai, bet as jo gert apskritai negaliu…kazkox jis man net i alu nepanasusAš nekaltas

Carlsbergas ir Svyturio Extra Gerai

na matay, tai ir ash “zdarovas” pacanas Šypsena vasara labai puikiai gaivina

sutinku apie juoza HBH (hay bomz hay) Šypsena zinau yra geras prie kretingos-palangos wat ten tai tikras gywas aluz Šypsena

carlsberg tikraj skanus,bet…biski brangokas (kaip studentams… Liūdna …)

man kazkada labai patiko ragucio juodas, bet nebera jo Liūdna
siaip tai dazniausiai geriu gubernijos leda, o kabakuose svyturio extra arba utenos premium Šypsena

Va blyn, o aš ir galvoju negi tik aš tokį miltelių skonį jaučiu.
Bet kiek teko gerti iš skardinių tai nieko panašaus nebuvo. Įtariu kad nelabai kaip buteliai būna išskalauti, gal todėl tas skonis toks?

Aš tai šiaip vartoju daug rūšių Alus, bet dažniausiai geriu Švyturio Extra ir Carlsbergą, jie man kažkaip mieliausi.

anksciau gerau beveik tik svyturio extra, bet utenos premiuim tikrai neblogesnis, dabar labiau patinka. Hornas neblogas alus. taip ir kvietinis geras, gaila tik kad kvietinio mazai rusiu yra ir tik gubernija ji gamina, vokietiojoj daug popiuliaresnis kvietinis alus ir tikrai skanus, bent jau man. is esmes didziuju daryklu sviesus alus man visi patinka. sios vasaros atradimas Hornas … Šypsena AlusAlusAlusAlusAlus

Calsbergas *****, HORN jega.

Pirmanybe teikiu svyturio extrai. Po to eina horn, svyturio svyturio, kalnapilio export, utenos premium ir tt ir pan

Alu TOP5:

1. Svyturio Svyturio;
  2. Horn Premium
  3. Kalnapilis In Ice
  4. Calsberg
  5. Horn Imperial

Jo Ragucio juodas alus tikrai buvo skanus. Gaila kad neberaLiūdnaLiūdna
Nu dabar atsirado vienas toks i ji panasus tai Horn Imperial, tikraiGeraiAlus