Skaniausias ir geriausias alus!?
Koks JUSU manymu yra skaniausias ir geriausias alus. As alaus beveik negeriu, bet jeigu kas patartu, koks alus yra labai geras, tai pabandyciau
P.s: sveikinu gavus savo foruma!
wisi (beweik wisi) skanus! siaip UTENOS premiuma, utenos…svyturio extra,gimtarinis…GUbernijos extra,geras… siaip nemegstu stipiu alu ir tamsiu…
Svyturio svyturio, Utenos Premium
As myliu “kalnapili”
O geriu dazniausiai “In Ice”
Siaip neverta klausytis kalbu, kad jis tik moteriskas alus pazistu daug vaikinu,vyru, kurie ji geria ir jiems patinka
jis tikraj skanus alus…bet man jis milteliais atsiduoda
Man iš lietuviškų skaniausias yra “Juozo HBH” šviesus nepasterizuotas alus, kurį gamina ir vietoje pilsto Žibininkuose, pačiam nerealiausiam “Juozo” kabake Lietuvoje
Iš tradicinių lietuviškų - Švyturio Extra arba Extra Light
Iš užsienietiškų - tamus čekiškas "Krušovice" arba slovakiškas "Zlatyj Fazan" - abudu nerealūs…
sako, sveikas labai, bet as jo gert apskritai negaliu…kazkox jis man net i alu nepanasus
Carlsbergas ir Svyturio Extra
na matay, tai ir ash “zdarovas” pacanas vasara labai puikiai gaivina
sutinku apie juoza HBH (hay bomz hay) zinau yra geras prie kretingos-palangos wat ten tai tikras gywas aluz
carlsberg tikraj skanus,bet…biski brangokas (kaip studentams… …)
man kazkada labai patiko ragucio juodas, bet nebera jo
siaip tai dazniausiai geriu gubernijos leda, o kabakuose svyturio extra arba utenos premium
Va blyn, o aš ir galvoju negi tik aš tokį miltelių skonį jaučiu.
Bet kiek teko gerti iš skardinių tai nieko panašaus nebuvo. Įtariu kad nelabai kaip buteliai būna išskalauti, gal todėl tas skonis toks?
Aš tai šiaip vartoju daug rūšių , bet dažniausiai geriu Švyturio Extra ir Carlsbergą, jie man kažkaip mieliausi.
anksciau gerau beveik tik svyturio extra, bet utenos premiuim tikrai neblogesnis, dabar labiau patinka. Hornas neblogas alus. taip ir kvietinis geras, gaila tik kad kvietinio mazai rusiu yra ir tik gubernija ji gamina, vokietiojoj daug popiuliaresnis kvietinis alus ir tikrai skanus, bent jau man. is esmes didziuju daryklu sviesus alus man visi patinka. sios vasaros atradimas Hornas …
Calsbergas *****, HORN jega.
Pirmanybe teikiu svyturio extrai. Po to eina horn, svyturio svyturio, kalnapilio export, utenos premium ir tt ir pan
Alu TOP5:
- Svyturio Svyturio;
- Horn Premium
- Kalnapilis In Ice
- Calsberg
- Horn Imperial
kamutaxujowata raše:
man kazkada labai patiko ragucio juodas, bet nebera jo
siaip tai dazniausiai geriu gubernijos leda, o kabakuose svyturio extra arba utenos premium
Jo Ragucio juodas alus tikrai buvo skanus. Gaila kad nebera
Nu dabar atsirado vienas toks i ji panasus tai Horn Imperial, tikrai