šitam gerai?

maziausiai speju e60 ar e61 Cha chaedita: prasoviau Cha cha

viras>ne pirma syki sau sakiau,kad nx nebetvarkysiu pats masinu…bet kai iseini is neimanomos misijos sausas,tai azartas sukyla Gerai ardziau fara slIvos,klasikinis gedimas,reguliatorius suluzo ziema…nu i sikt,viskas sukrito i vidu Pavargęs Juokiasi fara kita 500lt Cha cha…papuoliau galvoju Veee Nežinau…2valandos,puse pakelio cyzu,fara ledS Gerai

cyzos tai gerai is tikro. Kai trinkeles klojam tai kartais ir atrodo, kad bbs nezinai kaip padaryt ivairiuose objektuose, ale parukai, pagalvoji ir pisi i trasa Cha cha

beveik visada, jei koks rimtesnis projektas- prisigalvoju visokiausiu pievu Cha cha o ir ne tik ‘projektuose’ Cha cha tiesiog galva dirba, akys mato ir buri ka norrs… cia pas mane nuo aTa senelio turbut, nes tas savo laiku, savam valsciui buvo auksarankis meistras, visokius kibirus konstruodavo, kanes, kanikes, greblius… ai beleka Cha cha

kanes, tai cia bidonai ar kibirai? Cha cha

bidonai ir tokie mazi kibirukai Cha cha

Nesugadinta a.b chebra skias Gerai pagarba zmogau Taip

zinojau, bet vat uzkrito Cha chadalgius gal dar kaldavo? Cha cha

bet siaip teisingai performance sako, gimines testinumas jaucias

siaip man smagu kazka burt…va po ziemos slivai apsaugos atsikniojo vietomis,tai viska nx islupau,kazkokiu gelzgaliu issukinejau,kai ka ismeciau,savaip perdariau,biski sildziau su fenu,biski kai ka ispjoviau lauk,dabar jauciuosi surinkes ramus,tikrai viskas priglude,tvirtai laikosi,nebesimakaluos Apkabinimas anam gyvenime speju koks motorisC rimC buvau Cha cha

kanios pas mumi skaitosi kanystros 20ltr,o bidonas,tai bidonas,tas aliumininis dyyydelis pienui. jo…gimines testinumas jauciasi…tevas per bobas eidavo,dede is mamos puses irgi pagerintas… Cha cha

burti is tikro reikia savose srityse Nekaltasas kai jautiena pirma karta isrukiau, tokia axujiena gavos Nekaltas bet prie masinu bbz, atrodo kad viska ne taip darau, viska sulauzysiu, tai ir nelendu. Geriau kitoj srity uzsidirbt, o kur nezinai atiduot tiems, kurie zino ka daro

turi megti,o ne is taupumo ar pareigos daryti ta darba. va termostata irgi galvoju duosiu meistriokui pakeisti…kad anas myke myke,matau nei nori,nei dares to darbo tam modeliui…tai nx as jam mokesiu saibas…60min ir pasikeiciau

Tie bidonai 40ltr atrodo (o gal daugiau Nekaltas senokai benaudojau) , panesdavau pilnus prisimenu, vienas vienoj rankoj kitas kitoj ir trepsi Kietas

siaip jo, jau geriau 10 Kiaulė iskaulinciau ir isrukyciau, nei stabdziu kaladeles pakeisciau Šypsena

bidonai, tai dabar kaime kai bunu (ne radv) tai, trys kibirai vandens, virs 10 ltr ir dar byski vietos lieka Nekaltas

stabdziu kaladeles keist Apkabinimas viska istraukes isplauni,pertepi kreipianciasias,pries tai suda nuo ju nuvalai,kur reikia padazai suportus…dazniausiai juodai,surenki viska svariai…man patYkti Apkabinimas

nu nx, net nepagalvociau kazko sutept ar nudazyt Cha cha

virai, jei kalbi ne apie kalvyste, o kai issimusa dalgis ir ant to stovo- tada taip Taip na, aplamai, kiba nematet tu senuju kaimo meistru, kai beleka gali sukonstruot, svarbu kas po ranka butu Cha cha Tai taip ir pas mumi su pusbratkiu- abu uzaugom tam kaime, abu nusvaige ir dabar nesamones kokias nukonstruot Cha cha o tevai (senelio sunus) tai nelabai link to buvo, nors nelabai tik tuose konstravimuose, ypac mano dede, bet visuose kituose darbuose visad mums pavyzdziai buvo Taip siaip, skaitau, kad vyras turi moket visa tai, o ne tik pirkt ir mest Cha cha

kaip zmogui batai svarus,taip masinai ratai,padangos suportai Liežuvis Cha cha