ne nu bet moderatorius najezal ubagss, moki karve melzt?
o ka tn ja melzt?..jei moki trulYko damos papus mynkit,tai ir karve mokesi melzt
o išvis, kas yra kaimietis?
as kaimietis, visada save tokium laikysiu
daba taip pagalvojau… siena dalgiu pjaut, vartyt grebliu, grebt, vezt i darzine- moku, ravet, skabyt, genet, kolorado vabalus rinkt, bulbas kast ir dar beleka kast- moku, mesla mest- moku, runkelius rinkt- moku, miska kirst, vezt- moku, uogas, vaisius rinkt- moku, is sdo padaryt gruda- moku… kokie dar ten tie kaimiski darbai, pamirsau zodziu, as kaimietis, nei kaime, nei kare gal neprapulciau
a vo, karve melzt mok…ejau daba turbut nebeiseitu
ka parasei ubagss, tai nemoku is sudo gruda padaryt
viras>va bbi pameni kai save uzsivadines buvai vlnieciu?..issizadejai vienu metu savo saknu,buvai susidejes su setonu o kas yra kaimietis?..siaip kaimietis daraisi su amziumi manau,mane vis labiau traukia kaimas,nors pries kokius 10metu nei su pagaliu i kaima neivarytum
prisimenu, bet kazkaip gal ne taip supratai tada, nes rimtai as didziuojuos, kad esu is kaimo bet ten tikrai nesusipratimas buvo
viras>juokauji nuuu …tik va dabar ziuriu nors ir vln gyveni,bet pasirases profaile-razvaliskis. niekados nereikia saknu geditis. ne kilme apibudina zmogu,o zmogaus savybes
viruj pavyzdys mano paskutinis- kadangi perdarineju rekaro nelankstomas sedenes i lankstomas, nusigrezioji kablius nuo sulauzytu ubages sedyniu griauciu, tie kabliai turi ir laikytis ir lengvai vaiksciot ant sedynes, kad vartytusi, o gamykliskai buvo pas ubages chitra kniede… tada paimi nuo baldu dureliu (skirtu sudeginimui burzuikej) ta toki amortika, ta ‘auksine’ dali cilindro supjaustai i ivores, ikisi i varzta, varztas i kablius ir sedyniu rema, priverzi, viskas veikia, viskas grazu Va cia butu is sdo gruda gimdyt
Kaimas jegu jegos jega ir jei manai, kad tu manai, tu nemanai, o tik manai, kad tu manai
ne, tikrai niekada nesiginu, kaimas rulez edita: ka ubagss ir performance parase nieko nesupratau, nes 4 alaus ir sapmanas celes nieko gero
pirma syki girdziu ta “is sudo gruda gimdyt”…pas mumi kotiruojasi sitas “is sudo vaska isspaust”
is sudo vaska isspaust irgi geras
As grynas kaimiec ir kailis prie ta pacia ;D
o siaip spaust is sudo vaska ar gruda yr ok,man patinka tokie issukiai…va kiek esu ka remontaves praktiskai 90% darbu eigoi buna pzdiec,tupykas…rodos kazka isardai,kazkas nebepataisomai sugriuve…eini eini ratais,rukai rukai,suki galva,kazka vartai,sukineji,bet finale vistiek sutvarkai idealiai,nors atrode,kad bus zopa
performance tu kaimietis su opeliu sustru, nesiskaito edita: doktors, niekada nebetvarkau pats masinu, apturejes fail byski
Viras jau su bmw nors dar ir opelis yr
viras>kokiu opbliu,anas slIva igriove su visais pautais