Singularity

Singularity

Visai smagus geimas vienam kartui. Grafika neipatinga, bet valdymas turtingas. Sita nabaga radau po vandeniu. Plaukiu, suku uz kampo, o anas man cyza savo svyyst Cha chaa.yfrog.com/img641/1066/singularity201006272116.jpga.yfrog.com/img156/5795/singularity201006272117.jpg

Galvoju išbandyt reik šitą Šypsena

Verta pageimint, ir nors zaidimas labai linijinis, jis geresnis nei antras Bioschok.

Nuomoj maciau, paskaiciau aprsayma tai visai sudomino Šypsena

Labai trumpas game, pabaiga nenuspejama, o siaip primena bioshock ir half-life misini Šypsena

Labai drasus pareiskimai kad uz antra bioshocka geresnis ŠypsenaNa siaip zaidimai tikrai neblogas, ir visai staigmena, bent jau man, buvo kad jis isejo. Ka pastebejau, kad tikrai labai panasus i hl, timeshifta gal siek tiek ir i bioschoka. Man asmeniskai siek tiek truko ginklu ivairoves, ir vietomis logikos(pati graziausia vieta buvo kai padriki laidai nueidavo tesiog i betona lyg imuryti butu Cha cha ). Zaidimas pats nera ilgas, bet istorija visai idomi. Galbut singularity ir bioshock 2 vienija toks dalykas kaip kureju pastangos MP del to nukencia siuzeto ilgumas;, bet cia tik mano nuomone, nes kiek maciau MP neprastai padarytas Mirkt o siaip uz kazka netiketo ir idomaus - 8/10 Šypsena

Dar atsizvelgus i activision zaidimu kepimo greiti nenuostabu, kad palikta nemazai bugu ir tokiu dalyku kaip laidai einantys kiaurai sienas Mirkt

Bugu yra nemazai. Kad ir prasmengantys priesai kai nusauni, arba nedadirbtas chrono pedsakas, tiksliau krypties nurodymas kur eit. Daznai rodo kiaurai tinkline tvora, nors pereit neimanoma. Ginklai tikrai skurdoki, labiausiai drabavikas ir AK naudojamas. Retkarciais snaiperis. Kad uz Bioschok 2 geresnis, ar bent idomesnis, tai tikrai. Nusivyliau pastaruoju. Po pirmos dalies tikejausi kazko daugiau nei buko slankiojimo, o sitam idomiau, veiksmas ivairesnis, monotonijos maziau, nu ir istorija nestovi vietoj. Truputi nusivyliau galimybem keist laika, ir daiktu, kuriuos galima itakot, kiekiu. Pazejus geiplejaus filmuka ispudis buvo labai neblogas Šypsena

Reiks jamt. Laimingas