Simtadienis
va teip mes atrodem per simtadieni )~
labai gražiai marškinių spalva atrodo prie tokio kostiumo juoda suknutė visada gražu, tačiau ale auksiniai aksesuarai
grazu ir elegantiska pamenu, i savaji ejau belekaip
Geras pasirinkimas- klasikinė juoda suknelė ir Al Capone stiliaus dryžuotas kostiumas. Nerėžia akies ir atrodo rafinuotai. Labai geras pasirinkimas- nebijoti rožinių marškinių ir rinktis aukso papuošalus prie įrudusios odos, žvilgančių tamsių plaukų bei klasikinės aprangos.
masciau tarp roziniu merskiniu + roziniu ir sito kositumo ir Juodo kastiumo baltu marskiniu + juodo kaklaraiscio, bei juodu marskiniu, judoo kostiumo, juodo kaklaraiscio … pagla naujesne tendencijas kazkaip daugiau rodosi balti marskiniai + juopdas kaklaraisits, bet nusprendziau kad visgi apsisotsiu ties sita, kadangi marskiniu ieskojau gana velai, tai nusiprikau labiau violetinius nei rausvus, bet finalu buvau patenkintas
man viskas lb grazu , mano simtadienis dar bus ketvirtad., bet pati nieko dar nenusprendziau ka rengtiss bet rinksiuos taip pat kazka tamsaus
Ale kas is to grozio, jei akys raudonuoja kaip vampyru-siais laikais dagyvenus iki šimtadienio tikrai galima išmokti pakoreguoti nuotraukose “raudonas akis”
010203 , arba tiesiog fotoaparate nustatyti raudonu akiu rezima
zaviai, as irgi idesiu kita diena
010203 > jau kai aukstaji baigsiu, prizadu pasikoreguot seip taj keliau fotkes tiesei is fotiko per daug neziuredamas, o tas kas fotkinos su mano fotiku per daug elgtis nemokejo
merginos diržas tiesiog siaubingas. apie stilių kalbos net negali būti… vaikino kostiumas
diržas VISKĄ sugadina.
TIkrai labai graziai atrodete
turginis dirzas
vaikinas
a kodel vaikino rankena tokia raudona?
kazhkaip pigiai atrodo