Simtadienis

Simtadienis

va teip mes atrodem per simtadieni Šypsena)~

labai gražiai marškinių spalva atrodo prie tokio kostiumo Gerai juoda suknutė visada gražu, tačiau ale auksiniai aksesuarai Blogai

grazu ir elegantiska Gerai pamenu, i savaji ejau belekaip Juokiasi

Geras pasirinkimas- klasikinė juoda suknelė ir Al Capone stiliaus dryžuotas kostiumas. Nerėžia akies ir atrodo rafinuotai. Labai geras pasirinkimas- nebijoti rožinių marškinių ir rinktis aukso papuošalus prie įrudusios odos, žvilgančių tamsių plaukų bei klasikinės aprangos.

masciau tarp roziniu merskiniu + roziniu ir sito kositumo ir Juodo kastiumo baltu marskiniu + juodo kaklaraiscio, bei juodu marskiniu, judoo kostiumo, juodo kaklaraiscio … pagla naujesne tendencijas kazkaip daugiau rodosi balti marskiniai + juopdas kaklaraisits, bet nusprendziau kad visgi apsisotsiu ties sita, kadangi marskiniu ieskojau gana velai, tai nusiprikau labiau violetinius nei rausvus, bet finalu buvau patenkintas Mirkt

man viskas lb grazu Taip, mano simtadienis dar bus ketvirtad., bet pati nieko dar nenusprendziau ka rengtiss Cha cha bet rinksiuos taip pat kazka tamsaus Šypsena

Ale kas is to grozio, jei akys raudonuoja kaip vampyru-siais laikais dagyvenus iki šimtadienio tikrai galima išmokti pakoreguoti nuotraukose “raudonas akis” Kietas

010203 , arba tiesiog fotoaparate nustatyti raudonu akiu rezima Mirkt

zaviai, as irgi idesiu kita diena Šypsena

010203 > jau kai aukstaji baigsiu, prizadu pasikoreguot Šypsena seip taj keliau fotkes tiesei is fotiko per daug neziuredamas, o tas kas fotkinos su mano fotiku per daug elgtis nemokejo Šypsena

merginos diržas tiesiog siaubingas. apie stilių kalbos net negali būti… vaikino kostiumas Gerai

diržas VISKĄ sugadina.

TIkrai labai graziai atrodete Gerai

Veeeturginis dirzas

vaikinas Gerai

a kodel vaikino rankena tokia raudona? Cha cha

kazhkaip pigiai atrodo