Siltas Morku pyragas su..


Siltas Morku pyragas su…

…ledais. ;]

Recepta prasau, jau seniai norejau pabandyti issikepti morku pyraga, tik recepto neturejau…

2 kiausiniai, 100 g sviesto arba margarino, Trecdalis stiklines pieno, Miltu (nezinau kiek), Puse, arba biskut maziau, stiklines cukraus, 1 saukstelis kepimo milteliu arba gesintos sodos. ~1 stikline tarkuotu morku. Kiausinius isplakti su cukrumi. Sviesta su pienu pakaitint ant ugnies. Istirpusia pastaruju mase supilti i plaktus kiausinius ir berti miltus su kepimo milteliais. Viska gerai ismaisyti arba mikseriu suplakti. Mase turi gautis tirsta, gal tokia kaip grietine mazdaug. Pagal tai ir deti miltus. Turbut kokiu dvieju stikliniu miltu reiktu tokiam kiekiui. Tai vat, o tada sudeti morkas. Viska permaisai ir kepi apie 30-40 minuciu 180 laipsniu orkaitej. Siaip morku gali deti ir daugiau, as tai visuomet patingiu tarkuot Cha cha.

Beje, morkas patarciau tarkuoti ta tarkeles puse, kuri sutarkuoja jas taip, kaip bulves cepelinams Cha cha. Ir dar, morkas galima deti i bet koki paprastesni pyraga, nes jos duoda puikia kepinio spalva ir pyragas dar dregnesnis palieka. Nes siaip jokio kitokio ypatingo skonio morkos nesuteikia. Kai pirma karta ragavau, tai gyvenime nebuciau pagalvojus, kad jis su morkom.

Neteko dar tokio ragaut. Paplepėkim

man rodos, geriau čia tiktų obuolių pyragas Nekaltas

Va is kur atsirado pasakymas “kiskio pyragas” Cha chaO jei rimtai, tai reiks pabandyt Šypsena Turetu buti visai nieko.

Aš irgi receptą nusikopijavau. Kada nors būtinai išbandysiu Šypsena

Reiks pabandyt Taip Gerai

Ačiū,Avietėle,už receptuką Gėlė

sold, o kodėl tau taip rodos? Asmeniškai aš, nemėgstu obuolių pyragų, bet ne tame dabar esmė Cha cha. Man ledai tinka prie bet kokio paprastensio šilto pyrago. Ypač vaniliniai prie šokoladinio.

vaniliniai ledai prie šilto obuolių pyrago Niam niam Girtas

Niamy.

Niam, skaniai atrodo, pasikepsim. Šypsena

Berods esu ragavus, ale nepamenu skonio. Bet šeip… Morkų pyragas tai atrodo neko labai gero Cha cha.

dar idekit i pyrago tesla graikiniu riesutu Drovus beproto skanu Liežuvis