Siena

Siena

gražu, įdomiai taip Taip Šypsena

Norisi šiltesnių spalvų…

Apakęs Gerai

nupiešta dailiai,bet labai nejaukus Kiaulė

Tokio namuose nenorėčiau…

cia ar tik nebus paises tas zmogenas kur ant masinu paiso visokius dalykus? visai idomus darbas, gal svetaineje ir nelabai tinka, bet savo dirbtuvese tokios bobikes noreciau. man tik kazkaip nosis kelia bysky abejoniu, arba ten apatine akis neteisingai nupiesta.

gražuuu Gerai Gėlė

ispudingas piesinys Vau!

o nebaisu naktį ejt pro šoną ? Cha cha

As irgi taip pagalvojau Šypsena bet primesne mintis buvo Vau! NEREALU!!!

įspūdingai Gerai Apakęs tačiau išties man pačiai namuose norėtųsi šiltesnių spalvų, kitokio piešinio. Laimingas

beskonybės viršūnė, IMO P.S. piešinys-neprofesionalumo etalonas. O jei jis jau kitoks(ne koks peizažiukas) meno “vertintojai” įsivaizduoja kad tai jau KAŽKAS. Cha cha

O tas KAZKAS yra pvz kazkokiu figuru piesinys? kad ir geometriniu? arba didele fotonuotrauka…juk dabar menu vadinamas juodas piesinys su baltu tasku kurioje nors vietoje, ir dar koks nors zmogenas noredamas pasipuosti namus uz ji pakloja nemenka sumele… Šypsena bet vistiek nelabai supratau, kas yra tas vadinamas KAZKAS…gal pataikiau? Nekaltas

Piesinys apsviestas nakti buna, na, o cia noreta futuristinio stiliaus, buto seimininkas pats issirinko nuotrauka ir veidas jo zmonos Flirtas Diena kambarys apsviestas, tad labai ten jis dera, mano nuomone Šypsena

butu geriau jei butu arba raudonos arba melynos atspalviu paeikslas dabar kazkaip pesasi nors cia tik mano nuomone

kiek kainavo toks ? xD

viskas buvo super, na, tik spalvos šaltokos, kaip sakė kažkas, bet kai perskaičiau, jog čia žmonos veidas, susigadino įspūdis kažkaip Nekaltas

O man su spalvom viskas čia gerai… ir visa idėja man super, tik gal kambario sienos kitokios turėtų būti…