Šiauliai JH vyr. grupė
i koks rezultatas?
Nepamenu visų prizininkų, tačiau žinau, kad grupę, bei finalą laimėjo Goda Jurgilaitė Mūsų grupėje buvo 15 dalyvių (neįsivaizduoju, kaip čia tiek daug atsirado ). Aš ėjau su Mitelšnauceriu Čiarliu- nors nieko nelaimėjom, bet džiaugiuosi, kad Čiarlis tikrai puikus bendradarbis Sukeitė mane su Haskiu, kuriam nepatiko mano skanėstai Bet vistiek man patiko šitas konkursas, nesijaudinau visiškai. Gal todėl, kad Šnauceriai raminančiai mane veikia Na ką- ruošiuosi toliau, šį savaitgalį vėl paroda.
aaaa, čia tu buvai ta “nelaimingoji”, kuri gavo mūsų karalaitį jis jau labai principingas, ne su visais eina ir ne visus skaniukus valgo. Gavai tikrą išbandymą Inita, kuri su juo ėjo laimėjo 4 vietą
Jo, kad išbandymas, tai tikrai Šiaip, iš pradžių kreipė dėmėsį, kol nesužinojo, kad neskanus skanėstas. O rankom nelabai stojasi. Bet nieko tokio, vistiek patiko man Ai, tiksliai- Inita buvo ketvirta. Dar žinau, kad kažką gavo Jolanta ir Neringa. Bet neprisimenu.
1 Goda 2 3 Rūta 4 Inita 5 Dabar jo nauja mada ringe spjaudyti skanėstus, net vytintos dešros nepripažįsta tik dar virtas kepenėles ir širdeles. Tik nuo kepenėlių suviduriuoja, tai liko širdelės
ah tai snauceris lietuviskas, mes su drauge mastem, kad kokis grazusis latvis bus nepataikem vis tiek nepralenkiamiausias vaizdas buvo, kaip mergaite su shiba bande susitart
antra buvo Neringa Mitelis maniskis Gimes ringe turbut