Šiauliai JH vyr. grupė

Šiauliai JH vyr. grupė

i koks rezultatas? Šypsena

Nepamenu visų prizininkų, tačiau žinau, kad grupę, bei finalą laimėjo Goda Jurgilaitė GeraiMūsų grupėje buvo 15 dalyvių (neįsivaizduoju, kaip čia tiek daug atsirado Cha cha). Aš ėjau su Mitelšnauceriu Čiarliu- nors nieko nelaimėjom, bet džiaugiuosi, kad Čiarlis tikrai puikus bendradarbis Mirkt Juokiasi Sukeitė mane su Haskiu, kuriam nepatiko mano skanėstai Ufff Cha cha Bet vistiek man patiko šitas konkursas, nesijaudinau visiškai. Gal todėl, kad Šnauceriai raminančiai mane veikia Nekaltas Šuo Na ką- ruošiuosi toliau, šį savaitgalį vėl paroda. Skaitau

aaaa, čia tu buvai ta “nelaimingoji”, kuri gavo mūsų karalaitį Cha cha jis jau labai principingas, ne su visais eina ir ne visus skaniukus valgo. Gavai tikrą išbandymą Cha cha Inita, kuri su juo ėjo laimėjo 4 vietą Šypsena

Jo, kad išbandymas, tai tikrai Juokiasi Šiaip, iš pradžių kreipė dėmėsį, kol nesužinojo, kad neskanus skanėstas. Cha cha O rankom nelabai stojasi. Bet nieko tokio, vistiek patiko man Tūsas Ai, tiksliai- Inita buvo ketvirta. Dar žinau, kad kažką gavo Jolanta ir Neringa. Bet neprisimenu. Šuo

1 Goda 2 3 Rūta 4 Inita 5 Dabar jo nauja mada ringe spjaudyti skanėstus, net vytintos dešros nepripažįsta Niam niam tik dar virtas kepenėles ir širdeles. Tik nuo kepenėlių suviduriuoja, tai liko širdelės Juokiasi

ah tai snauceris lietuviskas, mes su drauge mastem, kad kokis grazusis latvis bus Šypsena nepataikem Šypsenavis tiek nepralenkiamiausias vaizdas buvo, kaip mergaite su shiba bande susitart Šypsena

antra buvo Neringa Mirkt Mitelis maniskis Šypsena Gimes ringe turbut Cha cha