Siandie atejo
Survival Edition Plakaciuks, vandeniui atsparus kasilioks ir knygute tokia nemenka, Square Enix Style
dabar bus galima uzsiimineti plauku fetisizmu
haha, jo jau instalinu bilekiek dar visokiu kodu prideje jie ten, net nezinau nuo ko pradeti
pirmas ispudis labai grazu. emocijos, judesiai norma. plaukai pati fizika biski nekokia, bet jau nebera plastelininiu plauku ir tai svarbiausia
Man kas patiko, kad automatiskai pritupia, pasislepia uz priedangos ir pan
Galėtų ir automatiškai visus priešus pati paskui iššaudyti.
Išvis galėtų pati žaist. Pasijami čipsų, alaus ir žiūri filmą.
ai normaliai yra cia viskas, norit patys viska daryti, eikit ant ps1 losti pirmas dalis filma ir db su A.Jolie gali zet
Nu geriausias tomb raider, tai matosi, bet kiek arti jis uncharted yra? Aš turbūt dar negreit išbandysiu, reikia dabaigt esamus
Kushliau, pirmos puse valandos belekiek judesio
nu ka, ka tik perejau…geras zaidimas, nereikalaujantis per daug nervu (neskaitant tu durnu spaudinejimu, kai nelabai isikerti ka reik spausti)…istorija idomi, veiksmo pilna, Lara grazi - ko daugiau reikia
Kapų plėšikė jau yra too old.
pats tu too old
va kur bedos prasideda taip Online vakar pabandziau, tai katastrofa visiska. valdymas kazkoks kiauras. siubuoja i visas puses. peles sensitivity belekiek aukstas ir neleidzia jo pataisyti. automatinis ginklas saudo visur tik ne i taikini, su pistoletu daugiau iskillinau nei su automatu. kiti zaidejai jau ten 66 lygio ir fsio takoje laksto kaip patrake oneshotina pasiliksiu ties nuostabiu single player
as nelabai isvis suprantu tokiu zaidimu online prasmes…na tiesiog ne visi zaidimai skirti tureti online rezima
trecias asmuo ir su juo susijes judejimas mane zudo. tas pats buvo ir su uncharted
arba su mass effect 3
Man tai patinka kaip tik Daug patogiau negu first person