Siandie atejo

Siandie atejo

Survival Edition Plakaciuks, vandeniui atsparus kasilioks ir knygute tokia nemenka, Square Enix Style

dabar bus galima uzsiimineti plauku fetisizmu Cha cha

haha, jo jau instalinu Cha cha bilekiek dar visokiu kodu prideje jie ten, net nezinau nuo ko pradeti Cha cha

pirmas ispudis labai grazu. emocijos, judesiai norma. plaukai pati fizika biski nekokia, bet jau nebera plastelininiu plauku ir tai svarbiausia Šypsena

Man kas patiko, kad automatiskai pritupia, pasislepia uz priedangos ir pan Cha cha

Galėtų ir automatiškai visus priešus pati paskui iššaudyti. Gerai

Juokiasi Gerai

Išvis galėtų pati žaist. Pasijami čipsų, alaus ir žiūri filmą. Juokiasi

ai normaliai yra cia viskas, norit patys viska daryti, eikit ant ps1 losti pirmas dalis Cha cha filma ir db su A.Jolie gali zet Liežuvis

Nu geriausias tomb raider, tai matosi, bet kiek arti jis uncharted yra? Šypsena Aš turbūt dar negreit išbandysiu, reikia dabaigt esamus Cha cha

Kushliau, pirmos puse valandos belekiek judesio Šypsena

nu ka, ka tik perejau…geras zaidimas, nereikalaujantis per daug nervu (neskaitant tu durnu spaudinejimu, kai nelabai isikerti ka reik spausti)…istorija idomi, veiksmo pilna, Lara grazi - ko daugiau reikia Šypsena

Kapų plėšikė jau yra too old. Blogai

pats tu too old Be be be

va kur bedos prasideda taip Online Cha cha vakar pabandziau, tai katastrofa visiska. valdymas kazkoks kiauras. siubuoja i visas puses. peles sensitivity belekiek aukstas ir neleidzia jo pataisyti. automatinis ginklas saudo visur tik ne i taikini, su pistoletu daugiau iskillinau nei su automatu. kiti zaidejai jau ten 66 lygio ir fsio takoje laksto kaip patrake oneshotina Cha cha pasiliksiu ties nuostabiu single player

as nelabai isvis suprantu tokiu zaidimu online prasmes…na tiesiog ne visi zaidimai skirti tureti online rezima Cha cha

trecias asmuo ir su juo susijes judejimas mane zudo. tas pats buvo ir su uncharted

arba su mass effect 3 Liūdnas

Man tai patinka kaip tik Cha cha Daug patogiau negu first person Nekaltas