Shit ops

Shit ops

vsio, uninstal! Neimanoma losti SP. Lag’as kad 1s. Uztringa pele zodziu kraupu. Nezinau gal ji sugadino vaistai, ar toki isleido… bet ziauru. Jei neimanoma SP losti, tai kad MP dedasi?! O jau galvojau pirkti… Vos nepaslydau…

Ant xboxo dėl dievo meilės Juokiasi

Kas jo akims? Cha cha Lets do it. Cha cha

Krc… kolkas ne kiek nekabina po galais… veiksmo kratinys ir viskas… FPS sokineja kaip belenkas… Iki MW2 tiek sudais plaukt, kiek man iki japonu kalbos specialysto daktaros laipsnio harvarde…

Siandien bandziau ir as sita “sedevra”, gerai kad neisleidau ant jo nei cento Cha cha neystengiau nei vienos misijos praeiti istryniau, kad ir nestriginejo. Draugas nusipirko siandien uz kazkur 30 evru ant xbox’o, ta pati situacija isijunge trumpam, neistempe ilgiau, sako - gaidyyyyyys, ir numete i kampa Cha cha

As ir siandie ant ps3 SP pabandziau, pirma misija perejau siaip netaip, bet AI debiliskas. lenda i akis, priesu galybes is visu kampu lenda, du suviai ir mires(zaidziu ant veteran). Jovalelis totalus. Gal reik parsitempt ant PC, paziet kaip ant high end sukasi tas zaidimas.

@muziqaz prastai sukasi ant High end… FPS sokineja nepriklausant nuo veiksmo ar vaizdo ekrane…

Jo, fps dropų daugiau nei musių šūde. O geriausiai AI - saviškiai prabėga, o priešai už nugaros lieka

Cha cha Cha cha Cha cha Na jau matosi, kad ne senoji kompanija dirbo Šypsena Patys kalti leidejai… Dabar tegul verkia, kad feila isleido…

visai normaliai ant xbox’o sukasi viskas, kai aš lošiu tik SP tai pilnai pateisina tai ko ir buvo tikėtasi. Aišku priešų nenutrūkstamas srautas, kol nepasieki tam tikro taško - nervina, bet jei gerai pamenu tai COD visad taip būdavo.

Nebuvo… issaudai ir tuscia budavo… Na tik kaikuriose vietose, ten juos gimdydavo ir leisdavo iskart i kara.

Ant xboxo galiu patvirtint kad sukasi ok be didesnių dropų. Nežinau, man patiko ne ką mažiau nei mw2, tik AI tupokas biški. Neapsiverčia liežuvis pasakyt kad šūdas.

Ai teks isgerti sian alaus koki buteli, kad uztektu kantrybes, bent bandysiu daug pazaisti sito daikto, gal pasikeis nuomone… Šypsena

eurogamer.net/articles/digitalfoundry-call-of-duty-black-op s-faceoff?page=1

ant xbox’o tai tikrai viskas ciki Gerai

Kreckenai matyt dar neatidirbti…

lrytas.lt/-12894708371288219608-call-of-duty-black-ops-jau- tapo-lietuvos-piratų-grobiu.htm

o as jau maniau kad mano pc lievas, kad taip stringa, pasirodo cia masine beda :d nu ka lauksim patcho, nes po kolkas losti tikrai ner malonumo Liūdnas maciau kaip lose ant dvieju gtx 280 tai lygtais nestrigo bet fps sokinejo, nors nesimto is kur jau cia ta afigiena grafika butu Nekaltas

Jau geriau FNV zaisti, nei sita faila Cha chaCia jauciu kaip melkasofto HALO - isreklamuotas *****. Tiesa sito grafika geresne Cha cha