Sezono uzdarymas


Sezono uzdarymas

O tai sunku buvo visą auto sutalpint? Dabar ta viena lepa ir pusė stiklo - tai nei 5 nei 10.

o man patinka.butent del to,kad tik puse masinos Gerai

butu visa masina, tai klaustu, ar nesumaise klubu Cha cha

Uždarymas Cha chasylkė į garažą…

Visai faina foto (pakrypus i desine?), papjautas automobilis irgi tinka, kitaip butu reklama Cha cha. Tik del akmens - abejoju, gal reiketu uzretusuoti, nes per daug demesio traukos tasku gaunasi.

Butent, specialiai nedejau visos masinos. Del akmens sutinku. Mirkt Jis per daug “Rekia”

Bet jau ideja ir kompozicija Nežinau… Bent jau man tas “nupjovimas” yra visiskai ne i tema, nes masina sudaro perspektyva, o is pirmo plano, (masinos priekio) i kuri krypsta visas zvilgsnis, likes tik kamputis… nu truksta to priekio nors tu ka NežinauToliau… tie zmones cia irgi kazkaip neisipaiso, jie toli antram plane… o jei masina dar butu su visu priekiu tai jie taip pasislinktu i kaire, kad pataptu visiskai nereikalinga siuksle fone… Pridekim dar foto pavadinima ir paziurekim kokios asociacijos gaunasi: 2 zmogeliai (pagal ugi tikriausiai tevas ir sunus) uzdare sezona , numete masina parkelyje ir nuejo sau (iki kito sezono tikriausiai) ir dar ant avarinio paliko arba su posukiu ijungtu… nu kas cia per nesamone Nežinau Kvankt?Mano nuomone tai butu puiki nuotrauka jei butu fotografuojami ARBA zmones ARBA masina, bet tik ne abu kartu, nes kokybine puse yra igyvendinta 100%… tik va minties visiskas kopustas…

A man patikti Be be be

Aha, pagalvojau kad posukio signalo nereikia. Jis liudija kazkoki laikinuma, nekantruma ar veiksma kuris tuoj bus padarytas. O einantys zmones komunikuoja ramuma, neskubejima, atsipalaidavima. Pjaunasi.

man grazu. Tik tas akmuo nelabai.

Man irgi foto visai nieko, tik kaip jau mineta posukis ir akmuo trukdo Šypsena

nematau: kur šuniukas? kuo čia taip gėritės, kolegos?