Nu ne. Neisdriso gal. Siaip as jai noreciau uzvozt, bet paneliu nemusu kolkas…
Su tarka tokiam svolaciui per BYBY! Zinotum kaip musu sesutem cielkas draskyti. Ciel*ka reze TU!
Nu cia pacientei jau ryskus umaus nedapistrito atvejis diagnozuotas - tu taip nedaryk, mirsi viena, nesiodama i kuoduka susuktus plaukus ir apsupta smirdanciu kaciu, visi vadins kaciu karaliene ir laidys nepadorias replikas
Patarimas, Brangioji: pabandyk papraktikuot papais i siena, gal nervus nuraminsi
tekstus su dantų pasta issiplaukit,nes jau tikrai nemalonus kvapas…
geray bichaz padare.nx pati norejio pati uzlipo.Kox skirtumaz ar su juo taj acitiko ar su kazkuo kitu?pirmas kartas buwo.antras ir t.t. bus lengwesni jej apcej gereu bus.
Ajsku 16lika.nera pac tas amziusgalejio bisky pakentet dar bet jej jeu tajp neiztejio. oakd is bicho kazko nori klausejej taj swarbu o mums keulem wiskas px px pirmi kartaj px jusu jeusmaj ir t.t.ba mes nezmonez o kewlez.ir dar pasigirem sykejz kokie mes kewlez ir ka?ba mes kruuti nori buti kaj lauzem cielkaz ir nx siuncem wajkuciuz.
Tpfu ble i slykstu apsidare man nuo wiso to pacem.Vienas bachuraz nx sius po pirmo karto kitas bent jeu jia gerps ir nesigirs viesaj apei taj ri t.t.pagarba bet minimali turi buti juk ji greiceusej aicdawe ne seip sau o kad kazkuo tikejio,kakzo wylesi…gaila mergaiciukes bet nieko neapdarysi jej apti norejiio taj norejio.
tai tiek mano kukliu minciu nors ir nelabay swankiu.acirpasau uz kejksmazodzius ir vulgaruma ale sendie kitajp ensiejna bo tortadieniz tiudey:/
Tema : "Pirmas kartas panelei…"
Geriau kad jo nebūtų…
o ash galvojau tu paskutini skelbima priesh pora menesiu parashei…
o kas grizo
to svolach
o tu cia tema pakeitei?Kam ?
Shitaip is karto daugiau info pateikiu pavadinime
Gerai as pasisakysiu
As PRIES sexa tarp 16meciu ir su 16meciais
Nenoreciau kad mano vaikai taip anksti pradetu…
Gal tai truputi durnai nuskambes,bet as taip pat pries.reik sulaukt bent 18 metu, tada kitaip suvoki esme ir tai kas ivyks arba jau ivyko. Malalietku lenktynes man jau nusibodo
Kad tavo zodziai 16meciams i ausis!
viskas nebutu taip blogai jei tie 16meciai ko nors neprisidirbtu, nenusiviltu ir jiems susiformuotu teisingas poziuris i sexa
Taigi jos isivaizduoja, kad pasimyles mechaniskai, be jokio jausmo ir nepatirdamos malonumo ir bus jau kaip suauge. Tas durnas noras tapt suaugusiu, jomajo
Bet juk ne visos tokios As va pvz norejau tik is meiles ir tikrai neskubejau, nes nenorejau kad manim pasinaudotu ir paliktu. Nenorejau jaustis slyksciai…
Nu tu tai 1 is 1000000. Dauguma taip tikrai negalvoja, gali man kas nori irodineti priesingai,bet to nepaneigsi
[quote]
svolach rašė:
Na gal as ir is retuju egzemplioriu
siaip va dabar su 16meciais nebendrauju ir tikrai nezinau kas ju galvoj bet tikiu kad tikrai ne dorovingumas Jie tikrai nori but suauge anksciau laiko
[/quote]
Taigi jos isivaizduoja, kad pasimyles mechaniskai, be jokio jausmo ir nepatirdamos malonumo ir bus jau kaip suauge. Tas durnas noras tapt suaugusiu, jomajo
[/quote]
Tai manai mergyte norejo tik suaugti? Prasitase su tavim 1.5 metu ir paveikta nusprende tave isprevartaut. Taip? Manai per tek laiko ji negalejo ? Ir dar. Ko tu laukei is pirmo karto, kad ji elgsis kaip profesionale? Liudna. Ar nekylo minties kad gal 2 ar 3 karta ji elgtusi jau visai kitaip?
Nekilo ir nekils