sexas su 16-mete. Uz ir pries
Nezinau nuo ko pradet, bet taip jau atsitiko ir nekokia savijauta bet vienam baliuke teko pasidziaugti meile su sesiolikmete . Jai tai buvo pirmas kartas, bet ne tame esme. As dar ir dabar negaliu pamirst, tai buvo panasu i mylejimasi su rastu, net gumine lele ir ta daugiau sugeba, o ta mergiote dabar neatsiknisa ir vis rasineja SMS su klausimais: ka tau tai reiske ir t.t. Ka tokiam vaikeliui atsakyti? Velnias zino, as gi nezadejau kad ja vesiu jomajo
p.s. geriau jau su tokia kuri kanors moka ir zino ko nori…
tai kokios problemos?
mylekis su gumine lelejei ji daugiau sugeba
ta mergiote dabar neatsiknisa ir vis rasineja SMS su klausimais: ka tau tai reiske ir t.t. Ka tokiam vaikeliui atsakyti? Velnias zino, as gi nezadejau kad ja vesiu jomajo
o ka tu manai, merginoms seksas labai svarbu. juk tik 10% pasimyli su pirmu pasitaikiusiu
tuo labiau kad jai buvai pirmas
o ce tai vlip achkarik :D:D:D
by the way: jos mama gali netice pareiskima parsit :D:D:D jos sutikimas nebutinas :D:D:D
nu tu tikras svolach
tai ko tu tikejaisi is sesiolikmetes, kuriai pirmas kartas?
ble ir protas tavo.
galima suprasti,kad tai jai reiske daug, nors tau kiek suprantu 0!
siulyciau kita karta pasieskoti bent pilnameciu.
dabar kai viesuoju transportu vazineju ir matau visa liaudi, garantuoju, atsirastu ne viena. tik neapsikresk!
Na siaip tai nepasakiau, kad mes su ja draugavom kuri laika… bet atsoko fantazija. Metu skirtumas daro savo
Tai jei nepatiko darugaut tai kam tu su ja miegojai?
Nu tu kiaule PASINAUDOJAI!!!
Sorry PARSAS!
Na cia tai reikia…
Toks gyvenimas, kazka randam kazka prarandam. Siaip tai ne as ja pasinaudojau. Trumpai galiu papasakoti to vakaro scenariju:
Draugai, vakarelis, dauguma su antrom pusem na zinot kaip ten buna… Gerimai pasivaiksciojimai po miskeli (buvom tokioj neblogoj pirty uz miesto). Mano brangioji uzsimane, kad tai ivyktu siandien ir dabar. Po neigiamo atsakymo lyg ir nusiramino, bet…
Visi issilakste kas sau, oas netycia likau su ja vienas saliukej, tik raktelis uzsisuko ir ne velnio niekur nedingsi. Siaip viskas buvo grazu, kol neatejo ta akimirka, ji buvo labai isitempus…
aisku, todel nevaryk ant manes, ji buvo faina pana ir man jos gaila, bet mokyti gyvenimo as jos nenoriu…
nu bet vistiek pripazink kad pasielgei negraziai Man tikrai tos paneles gaila Tai kas kad pati norejo bet juk tau metu daugiau nei jai ir proto toj srity juk daugiau turi…
Zodziu nepyk kad visaip isvadinau bet man tikrai jos pagailo.
Manau ji pati kalta, tegul renkasi partnerius atidziau, o nelipa ant pirmo kuris jei per ausis pavazinejo, beto jei jai tai dar pirmas kartas!
2Svoloch
O zinai kas buna uz nepilnameciu tvirkinima?
As jau priprates: visada tik panos yra nuskriaustos. Kelkites, kai jums naudinga tai rekiat visa gerkle: “Lyciu lygybe” , o siaip viska varot ant bachuru. Mano atveju ji pati norejo, mes ne karta apie tai snekejom ir as sutikau palaukti kol ji bus pasiruosus, bet ne bl… jos drauge tai padare tai ir maniske uzsimane.
Taigi nulipkit nuo pjedestalo, visi mes zmones, visi mes zinom ko norim, bet butu gerai zinot ka ir kada galim…
Taigi nulipkit nuo pjedestalo, visi mes zmones, visi mes zinom ko norim, bet butu gerai zinot ka ir kada galim…
Tai dabar tu priestarauji pats sau. Tai va zinok ka ir kada gali…
O siaip tai tu jai gal paprasciausiai paaiskin kas buvo blogai ir kodel nenori su ja draugaut Tik ziurek neivaryk jai kokio nors komplekso…
Tikiuosi viskas baigsis gerai
nematau as cia jokio priestaravimo, as buvau pries, bet kai zmogus nuo taves neatkimba ir tol lipa kol uzlipa, tai jau nieko nepadarysi. Be to jei nepamirsai tai buvo vakarelis, alkoholis ir panasiai. Taigi jis taip pat nelabai padeda laikytis savo poziciju
nu dzin
jei pati norejo tai ir gavo… bus pamoka…
Wo teip.
O kiek laiko draugavot?