Šeštadienis:)

Šeštadienis:)

Dialogas iš Dungeon Siege 3 Demo. Pabandžiau ką tik. Nesu žaidęs pirmų ir šiaip nesu didelis žinovas tokio tipo žaidimų. Daro Obsidian, kurių vardas yra gana žinomas. Grafiškai atrodo patraukliai ir nestabdo. Kiekvienas veikėjas turi kelis kovos būdus (stance). Mano pasirinktas warrior turi quick stance - trumpas kardas ir skydas, kas gerai prieš pavienius priešus ir kitas stance su ilgu kalaviju ir dideliu area damage (pora plačių kirčių dideliu radiusu ir užbaigiantis galingas kirtis su pašokimu). Šiaip tai tik spaudi kairįjį pelės klavišą ir jis pats padaro tuos tris kirčius. Aš tik šį stance ir naudojau nuolat, nes dažniausiai ir puola po daug priešų ir šiaip galingiau pasirodė ataka. Yra skirtingos Abilities ir jų tierai, tada kiekvienas ability turi profiecency lygius (efektyvumo) ir galiausiai talentai su lygiais (pvz. critical hit tikimybės pagerinimas). Po level up pereini per tuos tris langus, sudėlioji taškus. O tuos abilities gali panaudot kai susikaupia Power rutulys (po veikėjo portrety). Equip langas padarytas patogiai, bet nieko ypatingo, revoliucinio, nors ką čia tokio beišrasi. Dialogai šiaip man po Mass Effectų atrodo kukloki ir pernelyg statiški. Dar ir savo veikėją nuolat matai iš nugaros, arba jei rodo jį, tai lūpos nejuda (kitų personažų taip). Ypatingų bugų nepastebėta, tik kartą kažko kameros pasukimas užstrigo ir sukosi sukosi, bet po to liovėsi. Gero screenshoto nespėdavau padaryt, nes dar ir užstringa biškį spaudžiant print screen. Kovos spalvingos, kai visokie burtininkai išlenda. <A HREF=“imageshack.us/photo/my-images/135/dungeonsiege34.jpg/& quot;TAR GET=”_blank">imageshack.us/photo/my-images/135/dungeonsiege34.j pg/</A> Demo versijoj kai mirdavai, tai galima buvo Continue spaust ir toliau su visom gyvybėm kautis, bet šiaip yra ir Savai ir žemėlapyje checkpointai ir taip pat kompanionai gali prikelt. Su šita Vera antram screene sunkiai sekėsi, kokius 5 kartus miriau Cha chaP.S. šita mergikė turi ir seserį, Katarina. Panašaus sudėjimo Cha chaP.S. tik parašiau apie bugus ir nulūžo žaidimas Cha cha

daugiau video ir screenų store.steampowered.com/app/901638/

boobies like in da witcher Cha cha

Artojaus atsiliepimai apie demo, daug griežtesni Šypsena dievorezimas.lt/2011/06/11/dungeon-siege-iii-belaukian t-nek onsolizacija