Šeštadienis. Vaistai

Atėjo laikas sekančiai grožio injekcijai. Sunku gyventi pasaulyje, kur moterys nori ̶l̶y̶g̶i̶ų̶ daugiau teisių, užuot norėjusios būti gražiomis. Bet laimei interneto cenzūra dar nepasiekė musulmoniško lygio, ir smegenys gali gauti reguliarią grožio dozę.

Sakyčiau, ši foto - tiesiog koncentruotas grožio sirupas :slight_smile:

Nelabai, ypač iš veido. Keistokas tavo grožio supratimas.

Veidas - ne pirma vieta kur pažiūrėjau. Ir turbūt ne antra.

Apie tavo grožio supratimą irgi turiu tam tikrą nuomonę, bet būdamas mandagesnis (ir galbūt išmintingesnis), nepradėjau to komentuoti. Gal reikėtų?..

Man kaip tik veidas kartais net kompensuoja kuno trukumus.

Be abejo gali komentuoti. Bet grozio vidurkiais tavo merginos gan vidutines. Galima net apkausa butu galima padaryt vyru.

Tai mes dviese toje apklausoje ir sudalyvautumete. Iš kur kapinėse gauti trečią kad nebūtų lygiųjų?..

Beje, priminsiu kad ir pats turi temą savam skoniui. Nepapildai.

Ok, papildysiu. Bet as stebiuosi kaip tu aukstini visiskas vidutiniokes. Net lietuvaiciu kruva jas lenkia. Manau esu pakankamai gerai suvokiantis grozio levelius, nepaisant subjektyvumo faktoriaus. Yra visuotiniai standartai.

Tik kvailiai galvoja, kad visas pasaulis galvoja taip kaip jie, ir kad jų galvojimas yra visuotinis standartas. Dar egocentrikai taip galvoja, betgi nesunku atskirti vieną nuo kito. Buvau apie tave geresnės nuomonės. Gal geriau pasilaikyk tekstus ir tiesiog dėk nuotraukas.

ulala. :slight_smile:

Manau klysti, tam tikri groziai standartai yra. Idomumo delei del taves ir saves padarysiu keleta apklausu ir pasidarys labai viskas aisku.

Jeigu tai nebus public apklausa, tai galiu iš karto pasakyti į kurią kūno vietą bus galima padėti rezultatą.

Public, be abejo.