Šeštadienis. Selfis Gyvenimui

Taip, būtinai reikia selfio. Tai ne tuštybė ir ne duoklė socialiniams tinklams.

Yra laikas rengtis paprastai ir kasdieniškai, yra laikas rengtis gražiai ir šventiškai. Prieš pat išeinant – paskutinis žvilgsnis, ar viskas gerai. Žinoma kad gerai. Tai labai svarbus momentas. Tai esaties užfiksavimas, užtvirtinimas. Tai lyg skambutis Gyvenimui: alio, štai aš graži. Yra daug skirtingų progų paskambinti, o gal tiksliau – pabelsti į duris Gyvenimui: štai aš energinga ir stipri, štai aš gležna ir švelni, štai aš dabar tokia, ir tai puiku.

Nuotrauka yra sekantis užtvirtinimo lygis. Tai momentas, kai vidinė būsena išeina į Gyvenimą. Dar galima tiesiog išeiti pro duris, bet nuotrauka ypatinga tuo, kad aplenkia žmogaus žingsnius. Aišku, jeigu nufotografuoji ir niekas nepamato, tai nieko ir neįvyko, nuotrauką turi pamatyti žmonės, kurių akys yra ir Gyvenimo akys. Internetas ir socialiniai tinklai – puikus išradimas, kuris priartina horizontus, pritraukia daugiau protų ir akių, užveda Gyvenimą suktis sparčiau (taip, su visais jo pliusais ir minusais). Selfis yra lyg SMSas Gyvenimui: nežinai kada perskaitys, bet jau išsiųstas, sprendimas jau priimtas.

Toliau mergina iškeliauja smagiai pabūti, spinduliuoti gerą nuotaiką ir skleisti grožio žavesį. Gyvenimo telefonas jau supypsėjo, vakaras prasideda.