Šeštadienis. Pagal rūbą sutinka, pagal širdį išlydi

Atidesni šeštadieninių temų skaitytojai tikriausiai pastebėjo, jog kai kurios merginos nėra… na… nėra super. Visiškai teisingai. Tiesą sakant, kai kurios būtų visai nekažką jeigu ne … . Jeigu ne kažkoks esminis momentas, apie kurį aš kalbu atėjusį šeštadienį. Kai įdedu gražuolę, kuri padvigubina serotonino koncentraciją kraujyje - į ją galima žiūrėti kaip į deivę, grožio esenciją, bet žvelgiant iš realaus kasdieninio gyvenimo perspektyvos, ji yra veikiau abstrakcija, t.y. deivės ir žvaigždės realiai aplink mus nevaikšto. O kas vaikšto? Paprastos merginos vaikšto. Apie tai ir šeštadienis: kokio burtažodžio reikia pilkai merginai, kad jai sužibėtų deivės karūna.
Vienas iš svarbiausių dalykų - tinkama apranga. Prie šitos temos mes grįšime ir grįšime, vėl ir vėl. Ko reikia dainininkui, kad pilnutėlė salė žiūrovų mėgautųsi jo balsu? Atsakymas neįtikėtinas: dainininkui reikia nusiplėšti izoliaciją nuo burnos ir pradėti dainuoti. Gal nustebote - iš kur izoliacija? Nesistebėkite, skaitykite toliau. Ko reikia merginai, kad visi praeiviai nušvistų nuo jos grožo? Merginai reikia nusiplėšti izoliacijas nuo savo grožio ir pradėti šviesti. Netikėta, ar ne. Pasirodo, nereikia būti žvaigžde, reikia nusiimti raiščius.
Šis šeštadienis apie paprastas merginas. Nuotraukoje matome :heart: Leną Florą :heart: kuri tikrai nekažką ten turi. Bet ji žino du svarbiausius dalykus: nereikia būti akinančia kad šviestum, ir žino dar vieną dalyką, kurio dabar neaiškinsiu, bet jūs matote tai jos akyse :star: