Šeštadienis. Minkštas ir pūkuotas

Aš truputį susipainiojau: kada angelai atskrenda, per Kalėdas ar per Velykas? :laughing: Nesu didelis religijų žinovas. Tebūnie per Kalėdas, bo negaliu šitos nuotraukos taip ilgai marinuoti paslėpęs savo diske, šalia tūkstančių kitų nuotraukų, kurios niekad nebus įdėtos į Bangą :innocent:
Manau kad šios nuotraukos žinutė labai aiški: jeigu mergina nori pavirsti angelu - jai reikia pakliūti į tinkamas rankas, kurios švelniai prisilies, tinkamai aprengs arba tinkamai nurengs. Išlukštenus merginą iš šiuolaikinio susvetimėjimo kevalo atsiskleidžia švelnus vidus ir tyra dvasia. Ir tada mergina pasveikina mus dieviško grožio dvelksmu, o mes jai padėkojame šiltu žvilgsniu :sparkling_heart:

:star: :star: :star: Minkštų ir pūkuotų švenčių! :star: :star: :star:

Hola, ką turim? Antra Kalėdų diena, jau išdegustuota 112 patiekalų, išgerta daug brangaus raudono vyno… Už lango sniegą pusto taip, kad nepadarytų gėdos ir suomiškai šiemai, namuose - šilta, audiofilinėse ausinėse - smagi muzika. Pats laikas parašyti ką nors gero ir gražaus :sunglasses:

Kai kurie skaitytojai turbūt jaučiasi sutrikę ir nesiryžta paklausti: kodėl čią įdėjau tokią baisią nuotrauką. Taip, aš išmanau šituos dalykus. Mėgėjiškas susiglamžęs fonas, jokio retušo (pvz tas žemiškas įbrėžimas ant blauzdos angelui visai nereikalingas), nesutvarkyti plaukai dešinėje pusėje, tragiškas makiažas, kurį veikiausiai pasidare sau pati angelė - tai tikrai nekažką. Ką darysim? Metam tą purviną deimantą per petį?
Pažiūrėkit koks jos žvilgsnisssss! Tyras, be išankstinių nuostatų. Pažiūrėkit kaip ji prilaiko sparnus. Ji dar nesuprato kad turi sparnus. Toje pilkoje nuotraukoje lengva nesuprasti, kad ji stovi ant slenksčio. Už kurio baigiasi žemė. Štai dar viena tragiška nuotrauka, kurioje angelė pradeda kažką suprasti :smiling_face_with_three_hearts:

Badai, kad pirmadienis jau…ir mergina dvejinasi…

Čia ne naujas postas ir ne nauja mergina. Čia seno posto užbaigimas.

Galvojau, kad senos merginos užbaigimas :smiley:

Jeigu šita mergina būtų papuolusi į mano švelnias rankas - būtų visai kitokia pabaiga :laughing:. O dabar neaišku kur papuolė, tai turim ką turim :slight_smile: