Šeštadienis. Kas gražesnio?

Priartėjus Naujiesiems, žmones kažkodėl traukia reziumuoti praėjusius metus: kas buvo, kas naujo, kas gero. Tik pilkosios dykumos antkapiai nepanoro pasakoti kas pas juos gero :grin:
Ko gero pas juos nieko gero. Užtat turėjom šį tą gražaus :heart_eyes:. Nauji įvykiai ateina ir praeina ir tampa senais įvykiais, bet tinkamai įamžintas grožis išlieka visiems laikams. Kartais pabendrauju su mano buvusiomis fotomodelėmis, jų gyvenimas eina į priekį, atneša joms naujus dalykus ir nusineša kitus… Tokia laiko prigimtis… Bet nuotraukose pagautas jų grožis laikosi tvirtai ir nebėra pavaldus laikui. Kiekviename mano kambaryje stovi įrėmintos didelio formato nuotraukos, ir kiekvieną dieną praeidamas pagalvoju: “jūs nuostabios”.
Gaila kad neturiu leidimo parodyti tas foto. Bet pasaulio grožis neapsiriboja vienu kambariu. Grožis turi tūkstantį veidų, grožis nesustabdomas. Šią ypatingesnę metų dieną noriu pristatyti vieną iš mano mylimiausių fotomodelių. Ta, prasme, ji ne mano fotomodelė, bet ji garantuotai užima tam tikrą vietą mano širdyje ir mano kompiuteriniame diske :innocent:. Įsirėminčiau ir ją, jeigu fotografinės ambicijos leistų rėminti ne mano pačio darytas foto :laughing:
Grožio karalystės ambasadorė Annely Gerritsen:

Gali būti kad tai pseudonimas o ne tikras vardas, bet, kaip sakoma, grožiui į pasą nežiūrima. Jeigu pagooglinsite “Annely Gerritsen”, tai gausite nemažai ASFW (almost suitable for work) foto. Ji turi nemažai pseudonimų, kaip įprasta tos srities modeliams ir aktorėms. Kas dėl fimukų, tai galiu iškart pasakyti kad nepamatysite nieko, ko nebūtumėte jau matę. O nuotraukas - tuos laikui nepavaldžius deimančiukus - galima rasti su raktažodžiais “Grace C” arba tiesiog “Pinky June”.
Dalinuosi šia informacija su visais, nes meilės, grožio ir gėrio turi daugėti. Tai toks turtas, kuris pasidalinus nesumažėja. The beauty must flow.

:star: :star: :star: Su Naujais Metais! :star: :star: :star:

Nu bent papus turi.