Šeštadienis. Kaip atpažinti angelą?

Kalbos apie vasarą pasibaigė, apie ką dabar? Suraskime aktualią temą, kuri nepriklauso nuo metų laikų. Pakalbėkim apie spenelius :star_struck:
Paskutinių trijų Šeštadienių nuotraukos ir ši gražuolė :heart: Taira :heart: turi kai ką bendro. Tai vienas toks privalumas, į kurį neatkreipi dėmesio, dėl to jis ir yra privalumas: visų šių merginų speneliai yra šviesūs. Šiaip, į spenelius neįmanoma neatkreipti dėmesio (galioja ir vyrams, ir moterims), bet spenelis speneliui nelygu. Tamsūs ir ryškūs speneliai “drasko” akis, iškart atkreipia dėmesį ir kaip magnetas pritraukia žvilgsnį. Tai beabejo puiku, bet išėjus į gatvę gali kilti niuansų. Viešoje vietoje reikia subtilumo, nes mūsų visuomenė dar nepasirengusi susitikti su grožiu “s̶p̶e̶n̶e̶l̶i̶s akis į akį”. Tamsūs speneliai yra aistringi, fiziologiški, užvaldantys. Tai per intensyvu atviroms erdvėms. O šviesūs speneliai atrodo kaip harmoniška kūno tąsa. Įsivaizduokime dvi nosis: viena tamsiai ruda, kita odos spalvos - tai didelis skirtumas netgi visuotinai priimtinai nosiai. Kaip daug spenelių matęs fotografas galiu pasakyti, kad šviesūs speneliai atrodo skulptūriškai, t.y. neatitraukia dėmesio nuo bendro vaizdo ir kūrinio idėjos, kuri nebūtinai susijusi su seksualumu. Beje, nuo vaizdo atitraukia ir neskusta gaktos “šukuosena”; apžėlusių fotomodelių pas mane nebūna. Neįdegusios maudymosi kostiumėlio žymės - toks pats blogis (laimei, pataisomas photoshopu (bet darbo daug, geriau deginkitės natūraliai)). Lygi vientisa oda nepririša prie žemiškos fiziologijos, tada merginą galima paversti pusiau angele, kuri, neatmetant grožio, aistros ir visų tų dalykų, gyvena aukštesniame suvokimo ir vertinimo lygyje.
Grįžkime prie nuotraukos. Užmetus žvilgsnį į iškirptę, nekrenta į akis kad ten atidengta ir pusė spenelių. Tiesiog matosi gražūs apvalumai, gryna estetika be trikdžių.
Jaučiu kad laikas tostui. Einu į šaldytuvą atsidaryti skardinę putojančio vyno (nelabai romantiškas bet praktiškas įpakavimas, įpylus į taurę vis vien atrodo puikiai).

Angelėms tinka šviesūs speneliai. Pakelkime taurę už tai, kad savo kelyje sutiktume daugiau angelų, ir jų šviesa kaskart primins apie kelią aukštyn.