Šeštadienis. Dar ne visi sušalę

Geriu šiandien kavą ir galvoju: dienoračių nebėra, galerijų nebėra, Bangos nebėra, veiksmo nebėra. Portalas lyg tuščias, tamsiai pilkas ir negyvas popieriaus lapas. Juodoji skylė - ir ta sulauktų daugiau dėmesio nei šita pilkoji skylė. Tai žodžiu, geriu kavą ir galvoju: kodėl gi neįdėjus šiek tiek spalvų? Galbūt patiks ne visiems, kažkas gal pasakys jog abejotina vertė ir kokybė, bet kartoju: šito portalo labiau sugadinti neįmanoma.
Suraskime ką nors šilto šią darganotą rudens dieną. Kad sušildytų širdį, skrandį arba ką nors kita. Mano skrandyje dabar jaukiai teliūškuoja kava, o širdį paglosto miela rudens nebijanti mergina.

Negaliu sakyti jog prisimenu kada paskutinį kartą išėjes į rudeninį lauką mačiau panašią merginą, bet esu absoliuciai įsitikinęs čia slypi nepaprastas potencialas, kuris pakeistų visos Lietuvos (na, gal pusės Lietuvos, kas irgi neblogai) rudenines nuotaikas :sun_with_face:

3 Patinka

Nebuvau šiandien lauke ir tikrai nemačiau šitos merginos. Bet man tokios linijos patiktų labai…

opapa :smiley:

Siūlau apsiriboti viena foto per savaitę. Kad netaptų eiline copypasto tema, kur sudėta pusė interneto :slight_smile:

Ok, tai sita mergina, kur ideta auksciau, skelbiu savaites top1 nuo manes. Ir cia ne kokia google platybiu foto. CIa beveik mano isivaizduojamas kuno idealas. Nei per kuda, nei per stora, bet apvali…riesta…nu tobula beveik :open_mouth:

Jau ne pirmą kartą nusistebiu kokie skirtingi žmonių skoniai :slight_smile:

Buvau gavęs ban vistik :slight_smile:

Sveiki,

Tai automatinis pranešimas nuo Banga forumas , informuojantis, kad jūsų paskyra nebėra sulaikyta po darbuotojų peržiūros.

Dabar galite vėl kurti naujus atsakymus ir temas. Ačiū už kantrybę.

Aš ir vėl laisvas :smiley_cat:

Ne mano darbas :innocent:

2 Patinka

Manau tai yra visiskai normalu :slight_smile:

1 Patinka

O ka manot apie visokias netikras krutines, pripustas lupas ir pan?

Manom kad iš dviejų blogybių reikia pasirinkti mažesnę: jeigu krutinė nulinio dydžio - jau geriau netikra. Rezultatas gali būti visai geras jei neperlenkt lazdos . Tai antras principas: neperlenkt lazdos (t.y. nesusprogdint baliono).

Iš moters pusės pasakysiu, kad ir man gražu, jei neperlenkiama lazda :face_with_hand_over_mouth: :stuck_out_tongue_winking_eye:

Badai, kur šios savaitės mergina?

1 Patinka

Turėjau kažkokių reikalų ir neįdėjau, o kai reikalų nebeturėjau, tada jau tingėjau. Bus kitą savaitę.
Jau maniau kad niekas nepastebės :smile:

Šios savaitės mergina