Senas geras GT4

Senas geras GT4

Ar kažkas pasikeitė su GT5? Nebent tik tai, kad šios trasos jame nėra.

Nepasikeitė ir niekada nepasikeis !!!

tai speju nesuklydau, pinigus investaves kitur, o ne nusipirkes ps3 su gt5? Šypsena

suklydai Taip

Žiūrint ko tu nori iš GT5. Turinio jis mažai turi, labai trumpas, bet kas liečia fiziką, tai nieko geresnio nėra rinkoje šiuo metu.

*skylė*, gal pabaigiam zyzti del to zaidimo. Trumpas, so f what? Yra online, vaziuok I sveikata. Mazai trasu, nu siais debiliskais laikais reik isvis dziaugtis kad nevazinejame prifantazuotose trasose. Kaip anksciau jau minejes buvau zaidimas kurtas vairavimui ir tai jis daro tobulai. Vien norisi isijunkt pralekt su kokia skirtinga masina skirtinga trasa. Visit girdziu, "o gt4/3/2/1 turejo ta ir ana bet gt5 to ir ano neturi. Tai ko nezaidziat tu senesniu jei jau taip? Zaidimas yra atnaujinamas idedant nauju funkciju. Jei butu viska nukopine nuo ankstesniu versiju vel verktumet, kad tik grafika atnaujino.

Nu aš pvz. žadėto ralio su beiskeičiančiu paros laiku laukiau Cha cha Bet nėra nei vieno nei kito Juokiasi Mašinų ir trasų turi jis galybę, man per akis, bet žaidime ką veikt nėra išsskyrus online ir practice. Nu dar laiko užima, jei viską auksu paimt nori, bet čia ne kiekvienam. “Zaidimas yra atnaujinamas idedant nauju funkciju. Jei butu viska nukopine nuo ankstesniu versiju vel verktumet, kad tik grafika atnaujino.” Kad jie nieko neįdėjo, o tik išėmė Cha chaMan žaidimas geras vistiek, nors ir turi trūkumų bet vertas pirkimo 100%.

O ka iseme? Seasonal turi, online vis pagerina. jei jie butu isleide toki koki isleido ir nebeatnaujine visai, tai kitas reikalas, galima rekt cypt.

Pusė tiuningo nebėra. Vaizdingų vietų foto režime. Trasų gerokai išėmė. Drago irgi nebėra. Mašinų kaikurių nėra, kurios buvo GT4 (pvz kaip tie pirmieji mercedes modeliai, bei FORD mark T). Taip tęsti ir tęsti be galo galima. Special events buvo vos ne dvigubai daugiau. Ralio irgi buvo daugiau (nekalbu apie tas random kuriamas trasas). Visko buvo daugiau. O cypt reikia, nes serija recesuoja. O to dar nebuvo. Taip, taiso padėtį, bet… Ji vis dar bloga.

man gt5 labai patinka ir dabar turiu rdr kuris ne mano ir turesiu grazint , bet as nenoriu zaisti rdr nes gt5 zymiai idomiau. valdymas ir t.t man liuks jums nepatinka tada nezaiskit

Marčiau, šiaip lyginti dviejų skirtingų žanrų žaidimų kaip ir nelabai išeina. Mano nuomone visas tas reikalas su RDR labai jau išpūstas. Ir prie ko čia jis? Esmė tame, kad mačiau visus GT nuo pat pradžių ir žinau kaip pas buvo. Tai kodėl dabar negalima padaryti lygiai to pačio OHO, kuris būdavo anksčiau?

Meshqis, rdr cia del to, kad marcius mieliau grazins rdr nezaides nei, kad bent minutei liausis gt5 lost Šypsena

vis dar isijungiu gt4 ant ps2 Šypsena geeeeris Tūsas

nu va skotas teisingai sako