Sena meile surudijo


Sena meile surudijo

taigi. senoji meile surudijo. [irma kart paskendus ir isdziuvus veike kuo puikiausia tik buvo usb jungtis atsiusakius veikti. antra kart paskendus atsisake veikti ekranas, taciau usb pradejo veikti. klausimas ar apsimoka gaivinti ji pripurskiant oksidu valiklio ar pakentet ir nest pas meistra? ar is vis ji i siuklsliu deze?

Visada i siuksliu deze, taip niekada neapsiriksi Idėja Gerai, juk poto nusipirksi nauja Taip ir problema bus garantuotai isspresta Taip Gerai, nenaudojant nei cpu, nei ram Vau! Gerai Gerai, bet cia beprocio moderatoriaus Tomo logika. O jei esi zmogus, tai aisku palauk ir nesk pas meistra Gerai

nunesk,isplaus ir viskas…pripusi valikliu,subegs ant ekrano,tada tikrai mesi lauk Cha chagroovio komentacija Valio Gerai

Ko laukt? nešt valymui, kol mikroflora neužsiveisė. Lcd tai įtariu viso gero.

“Mobili taisykla” Karaliaus Mindaugo pr. 49, Kaunas (tel.: 8-694-91 105) dirba siandien iki 22.00 Jeigu apie laika kalba.

ten kazkada nesiau taisyti savo senaiu tureta erika p1. remontacija vyko vietoj zadetu 2 sav. ilgiau nei menesi. keite sudauzyta ekrana, kuri po menesio vel sudauziau Juokiasi daugiau nebenesiau. nx sakau Cha cha gal kas zinot kita rimta taisykla?

O mano e71 buvo nemazai kartu kritus ant zemes bet veikia puikiai.Paskandines dar nebuvau ir nebusiu.Saugau nuo skendimo.Turiu ja jau nuo kokiu 2008 ar 2009 metu.Ir dar manau naudosiu ilgai kaip darbini telefa.

Dar nėra jokių žinių apie sekančią E serijos kartą?

rinkaus tarp e72 ir e5 kazkode; gailiuosi pasirinkimu